Gevelframe voor spandoeken

Liever geen roestig buizenframe om een spandoek op jouw gevel te bevestigen? Halogeenspots die altijd kapot zijn en rekkers die steeds weer van het frame afschieten, heb je ook liever niet omdat je niet telkens omhoog wil klimmen voor reparaties? Dan hebben we dé oplossing!

A-frame: het meest onderhoudsvrije gevelframe

Het driehoekige, aluminium A-frame is een erg praktische oplossing om spandoeken tegen buitenmuren te bevestigen. Dit gevelframe is heel sterk, snel te monteren én het roest niet. Ook buigen de profielen niet door.

De A-frames kunnen bovendien voorzien worden van roestvrije haakjes die in het frame zelf verwerkt zitten. Je hebt dus geen rekkers meer nodig!

Ook voor grotere spandoeken

Met dit systeem kan je ook grotere spandoeken in eenzelfde framemaat bevestigen. Dat is een opvallende troef voor plaatsen met beperkte oppervlakte.

En hoe zit het met spandoekverlichting?

Ook dat is perfect mogelijk. We monteren daarvoor een led-verlichting en die plaatsen we op het gevelframe zelf zodat we geen extra gaten moeten boren in jouw buitenmuren.

Meer weten over dit gevelframe voor spandoeken aan de gevel of graag wat praktisch reclame advies op maat? Je heeft het maar te vragen! Wij helpen jou graag verder.

Interesse in gevelframes voor spandoeken?

Wil je meer weten over de mogelijkheden gevelframes? Stel je vraag, we contacteren je snel terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route