Gevelborden

Gevelborden met reclame voor op je bedrijf, winkel of kantoren te plaatsen. Een niet alledaagse beslissing want zo'n bord moet toch snel een paar jaar meegaan.

Kwaliteit is dus belangrijk. Maar ook de boodschap die erop komt. Wat triggert je klanten om binnen te stappen? Hoe val je op met je 'plakkaat'?

Ook daar helpen we je graag mee, vraag ons advies. 

Hét uithangbord van je bedrijf

Inderdaad, je reclamebord wordt letterlijk het uithangbord van je bedrijf. Daarom is het toch wel belangrijk om hier even bij stil te staan. Dit is namelijk een investering die je niet alle jaren opnieuw gaat doen. Duurzaamheid is dus heel belangrijk.

Duurzaam

Die duurzaamheid zien wij vooral op drie gebieden:

- de materiaalkeuze: die moet zodanig zijn dat het bord lang meegaat. Dit geldt zowel voor het bord zelf als voor de bedrukking. Belangrijk om mee te nemen is op welke gevel je bord juist staat. Staat de gevel zuidgericht, dan is de UV-bestendigheid enorm belangrijk. Ook de materiaalkeuze. Want in een warme zomer, kan het gevelbord echt wel gaan opwarmen, waardoor er bolling ontstaat. Die kan soms zo hevig zijn dat de pluggen uit de muur komen! Maar geen nood, wij weten welke materiaalkeuzes een minimum aan uitzetting hebben. Dus we gaan jou daar perfect in adviseren. Maar vermeldt het zeker in je aanvraag!

- de boodschap: deze moet de klanten binnenlokken. Die moet dus helder zijn. Dit wil zeggen: duidelijk leesbaar van aan de straatkant, voor auto's die aan 70 km/u passeren. Ook 's avonds? Dan gaan we LED verlichting installeren.

- de plaatsing: wat is de ideale plaats op je gebouw om zo'n bord te installeren? Rechts, links, of in 't midden? Een computersimulatie kan al één en ander ophelderen. Maar toch goed om hier ook bij stil te staan.

Kantoren

Heb je meerdere kantoren dan komt er ook nog een ander facet bij kijken. Zo'n project moet gemanaged worden. Eerst gaan opmeten, foto's trekken, simulaties maken, laten goedkeuren. Dan plaatsen én onderhouden.

Dit kunnen we jullie allemaal aanbieden, jullie hebben hiervoor één contactpersoon in het bedrijf, die het ganse project coördineert. Dit maakt de aanspreekketting voor jullie heel kort. Wij organiseren alles en houden jullie op de hoogte van het verloop.

Interesse in gevelborden?

Wil je meer weten over de gevelborden met reclame? Stel je vraag, we contacteren je snel terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route