fluovestjes bedrukken

Bekijk hier het online aanbod van fluovesten.

U wilt fluovestjes bedrukken met uw logo?

Bij ons heeft u een enorme keuze aan fluovestjes en -hesjes. Eigenlijk te veel, maar hoe meer keuze, hoe beter we inspelen op uw vraag. Hieronder vindt u een selectie uit ons uitgebreid assortiment.

 • Result Motorway Vest – de opvallende standaard

Het veiligheidshesje zoals we het allemaal kennen, afgewerkt met grijze polyester zomen, reflecterende stroken over de schouders en twee horizontaal. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en (kinder)maten, met of zonder rits. Voldoet aan EN471 class 2 normering.

 • Yoko Fleece Jacket – veilige fleece

Een zware reflecterende fleece die u beschermt tegen barre winteromstandigheden. Hij is voorzien van een comfortabele kraag, twee lage binnenwaartse zakken, elastische manchetten en is bovendien ideaal voor borduring of bedrukken van uw logo. Deze voldoet aan de EN471 class 2 normering.

 • Yoko 7-in-1-jas – zichtbaar multifunctioneel

Veelzijdige veilige buitenjas voorzien van reflecterende stroken, externe telefoonzak, stormklep met drukknopen en verstelbare koorden. Deze opvallende jas is waterdicht, biedt bescherming en ademt. De multifunctionele fluovest is uitgerust met een interactieve binnenrits om de binnenjas los te ritsen. Zo is de binnenjas omkeerbaar tot een volledig donkerblauwe jas. Ook is het mogelijk om naast de kap, de mouwen van de vest af te ritsen en om te vormen tot een Hi-Vis bodywarmer of hem om te keren tot een donkerblauwe bodywarmer. Deze voldoet aan de EN471 class 3/2 normering.

Zoals u ziet, bieden we veelzijdige modellen aan die comfortabel en stevig aanvoelen én speciaal geselecteerd zijn om te kunnen borduren of bedrukken met uw logo. We begeleiden u maar al te graag bij uw zoektocht!

Fluovestjes bedrukken: onze werkwijze

 • Als u ons zegt voor welke toepassing u fluovestjes zoekt dan krijgt u van ons een offerte met enkele modellen. Of als u een merk gewoon bent, vraag dan gerust meer informatie.
 • Vervolgens bekijken we samen met u of uw logo kan gedrukt worden op het gekozen model en hoe het er gaat uitzien (via computervoorbeeld).
 • Eventueel stellen we enkele pasmodellen ter beschikking zodat u zeker de juiste maten bestelt.
 • In onderling overleg bepalen we samen een leveringsdatum. U krijgt dan van ons een mail zodra de bestelling klaar is.

Interesse in kledij?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  Grote, of meerdere bestanden kan u beter apart sturen via Wetransfer (zie link onderaan website).
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.