Displays

Displays zijn allerhande types mobiele reclameborden. De term kan bijvoorbeeld slaan op roll-ups. Dat zijn cassettes waarin het bord oprolt. Dergelijke roll-ups zijn bijzonder praktisch om mee te nemen. Je kan ze immers met de handige en compacte bijgeleverde draagtas gemakkelijk transporteren met de auto of zelfs met het vliegtuig.

Ook pop-ups zijn erg gemakkelijk te transporteren. Dit type display wordt immers in een pvc kist met wieltjes geleverd. Je moet enkel het geraamte uit de kist halen en openklappen om een wand van ongeveer 2m hoog en 3m breed op te zetten. Daar hang je jouw digitale prints aan en zo heb je in een handomdraai jouw reclamepaneel of beursmuur opgesteld.

Toepassingen

Een display kan ingezet worden voor:

 • promotie van nieuwe producten of promoacties
 • opendeurdagen
 • beursstanden
 • presentatiewanden

Hoe we jouw display maken?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Neem gerust even een kijkje in onderstaande voorbeelden en doe inspiratie op.

Nog niet helemaal zeker wat je precies nodig hebt? Je hoeft ons alleen even een mailtje te sturen en toe te lichten voor welke toepassing je een mobiel reclamepaneel zoekt om enkele concrete voorstellen te ontvangen. We denken met plezier met jou mee, want misschien komt bijvoorbeeld een mobiele beurstoog wel meer in aanmerking dan een reclamepaneel?

Of wil je een bestaande display voorzien van een nieuwe print? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Laat ons in dit geval even weten over welk type display het precies gaat en of het een display met magneten of met kliksysteem is. Je kan natuurlijk ook even jouw display meebrengen wanneer je een bezoekje aan onze showroom brengt. Zo kunnen we de display in detail onderzoeken en jou meteen enkele levensechte voorbeelden tonen.

Interesse in displays?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van displays? Stel je vraag, we contacteren je snel terug.

 • Foto's of logo's meesturen (max 3)

 • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route