displays

Er zijn heel wat soorten displays

Displays zijn allerhande types mobiele reclameborden. De term kan bijvoorbeeld slaan op roll-ups. Dat zijn cassettes waarin het bord oprolt. Dergelijke roll-ups zijn bijzonder praktisch om mee te nemen. U kan ze immers met de handige en compacte bijgeleverde draagtas gemakkelijk transporteren met de auto of zelfs met het vliegtuig.

Ook pop-ups zijn erg gemakkelijk te transporteren. Dit type display wordt immers in een pvc kist met wieltjes geleverd. U moet enkel het geraamte uit de kist halen en openklappen om een wand van ongeveer 2m hoog en 3m breed op te zetten. Daar hangt u uw digitale prints aan en zo heeft u in een handomdraai uw reclamepaneel of beursmuur opgesteld.

Toepassingen

Een display kan ingezet worden voor:

  • promotie van nieuwe producten of promoacties
  • opendeurdagen
  • beursstanden
  • presentatiewanden

Hoe we uw display maken?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Neem gerust even een kijkje in onderstaande voorbeelden en doe inspiratie op.

Nog niet helemaal zeker wat u precies nodig heeft? U hoeft ons alleen even een mailtje te sturen en toe te lichten voor welke toepassing u een mobiel reclamepaneel zoekt om enkele concrete voorstellen te ontvangen. We denken met plezier met u mee, want misschien komt bijvoorbeeld een mobiele beurstoog wel meer in aanmerking dan een reclamepaneel?

Of wil u een bestaande display voorzien van een nieuwe print? Ook daarvoor kan u bij ons terecht. Laat ons in dit geval even weten over welk type display het precies gaat en of het een display met magneten of met kliksysteem is. U kan natuurlijk ook even uw display meebrengen wanneer u een bezoekje aan onze showroom brengt. Zo kunnen we de display in detail onderzoeken en u meteen enkele levensechte voorbeelden tonen.

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.