digital printing

Heel wat voordelen

Digital printing is een techniek waarbij we ontwerpen rechtstreeks van de computer op vinyl kunnen drukken. De folies kunnen daarna gestanst worden naar kleine stickers om ze daarna op borden of voertuigen te kleven. Stickers kunnen namelijk in eender welke vorm uitgesneden worden. Voor dat stansen had men vroeger een kapvorm nodig, maar nu worden de vellen gedrukt met een barcode waardoor de folie vervolgens heel precies door de snijplotter uitgesneden kan worden. Dankzij de barcodes weet deze machine namelijk exact waar de stickers gestanst moeten worden. Geen hoge opstartkosten voor de kapvorm meer en uiterst precies snijwerk.

Reclameborden

Borden met kleurenfoto’s kunnen we niet meer uit het straatbeeld wegdenken. Bij de productie van deze reclameborden wordt er eerst gedrukt op een folie, die vervolgens gelamineerd wordt zodat hij kras- en UV-bestendig wordt om verkleuring tegen te gaan. Vervolgens wordt de folie op een pvc of alucobond (Dibond) bord gekleefd naargelang de toepassing.

Reclame op voertuigen

Voertuigreclame is nog altijd een erg interessante vorm van reclame. Ook voor de voertuigbelettering vertrouwen we op digital printing. Dégradés, foto’s, speciale kleuren … met digitale bedrukking is alles mogelijk.

Onze werkwijze

Zodra we weten wat u concreet wenst, maken we eerst een voorontwerp. We plaatsen een computersimulatie op een foto van uw voorgevel, wagen, etalage, … In onderling overleg zullen we dit voorontwerp vervolgens aanpassen en enkel wanneer u tevreden bent met het voorstel, gaan we over tot het bedrukken van de folie met de digital printing techniek. Ondertussen maken we een afspraak in onze planning. Zo weet u wanneer de realisatie zal gebeuren en hoelang die zal duren. Transparante afspraken en uw tevredenheid, zijn nu eenmaal twee zaken die we heel serieus nemen.

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :