Content marketing

Voor bedrijven wordt het steeds lastiger om zichzelf te onderscheiden van hevige concurrentie. Commerciële teksten verliezen terrein ten opzichte van relevante, informatieve content.

Net om die reden wordt het steeds belangrijker om prospecten en klanten waardevolle informatie te bieden en dus te begeleiden in het koopproces.

Publiceer je regelmatig nieuwe vlog- of blogberichten op je website, maar levert het vrijwel niets op? Of kom je er niet toe om nieuwe content te maken? Dan is het een goede zet om content marketing uit te besteden.

Waarom content marketing uitbesteden?

Bedrijven die inzetten op kwalitatieve en relevante content, krijgen meer websiteverkeer dan firma's die afhankelijk zijn van traditionele marketing.

Je lokt namelijk massa's mensen naar jouw website die ergens naar op zoek zijn. Ze vinden het antwoord op hun vraag op jouw webpagina en bekijken daarna jouw aanbod. Betere reclame kan je niet hebben, toch?

Het creëren van hoogwaardige content is wel een pittige uitdaging voor ondernemers omdat ze ...

  • meestal geen tijd hebben om zich hiermee bezig te houden;
  • weinig kaas hebben gegeten van schrijven voor het web (SEO) of het maken van video's;
  • niet op regelmatige basis kunnen schrijven of filmen.

Redenen genoeg dus om jouw content marketing te laten beheren door een specialist ter zake.

Jouw content marketing aan ons uitbesteden betekent unieke content die boeit én bindt. 

Berichten waar je doelgroep echt wat aan heeft en die gedeeld en besproken worden. Naast kwaliteit en relevantie zorgen we voor consistentie. Deze elementen zijn noodzakelijk voor een succesvolle contentstrategie

Onze aanpak

Wij gebruiken een gefaseerde aanpak om je te helpen met jouw content marketing:

  1. Eerst definiëren we je content marketing strategie. Dat klinkt misschien wel zwaarder dan het is, maar je kan de definitiefase zo groot of klein maken als je zelf wil.
  2. Daarna creëren we unieke, relevante en waardevolle content. Met behulp van blogberichten en vlogs (met specifieke zoekwoorden) laten we potentiële klanten op jouw website belanden. Daar beantwoorden we hun vragen en overtuigen we hen van jouw aanbod.
  3. Dan publiceren we de berichten op je website en eventuele andere social media netwerken.
  4. Met Google Analytics gaan we na welke bezoekers via de content marketing op de website komen. Indien nodig passen we strategie verder aan.

Kortom, wij zorgen ervoor dat jouw blog- en vlogberichten renderen!

Ook jouw content marketing uitbesteden?

Vraag een afspraak aan, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Noteer alvast je vraag en schrijf erbij wanneer je de afspraak zou willen. We bevestigen je snel.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route