t-shirts borduren

Oneindig veel t-shirts om uit te kiezen

Zowel voor tijdelijke promowear als voor evenementen en kwalitatieve, comfortabele werkkledij heeft u bij Argo Reclame heel wat keuze. Vooral het assortiment t-shirts dat u kan laten borduren of bedrukken is erg uitgebreid. Misschien zijn het er wel te veel, maar hoe meer keuze, hoe beter we kunnen inspelen op uw vraag.

Weet u niet meer welke t-shirt u wil laten bedrukken, dan kan u ook even contact opnemen. Op basis van uw voorkeuren stellen we u met plezier een beperkte selectie voor van t-shirts die in aanmerking komen voor uw project.

Merken

Met merken als B&C, Gildan, Bella, Russel en Kariban kunnen we u een groot assortiment t-shirts aanbieden. Het zijn allemaal veelzijdige modellen, die comfortabel en stevig aanvoelen. Bovendien zijn ze speciaal geselecteerd op basis van productkwaliteit om ook een kwalitatieve borduring of bedrukking van uw logo toe te laten.

Promo t-shirts hoeven er niet allemaal exact hetzelfde uit te zien qua model. Zo hebben wij bijvoorbeeld een hele reeks getailleerde dames t-shirts met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Natuurlijk zijn er eveneens heel veel kleuren om uit te kiezen.

U kan alle exemplaren komen keuren en bewonderen in onze showroom.

T-shirts borduren en bedrukken: onze werkwijze

  • Wenst u een offerte te ontvangen voor bedrukte T-shirts, dan hoeft u ons enkel even een mailtje te sturen met het model van uw keuze en de gewenste aantallen.
  • Bent u een bepaald kledingmerk gewoon en vindt u dat niet meteen in onze online catalogus terug? Laat het ons zeker weten, want ook uw vertrouwde kledingstukken kunnen we vast aanbieden.
  • Daarna bekijken we samen met u of uw logo gedrukt of geborduurd kan worden op het gekozen model en hoe dat er dan gaat uitzien via een realistisch computervoorbeeld.
  • Eventueel stellen we enkele pasmodellen ter beschikking zodat u zonder twijfelen de juiste maten kan bestellen.
  • In onderling overleg bepalen we samen de leveringsdatum. Zodra uw bestelling klaar is, sturen we u een mail.

Belangrijk in dit proces is dat u van het begin tot het einde een vaste contactpersoon krijgt toegewezen bij Argo. Deze medewerker volgt uw dossier op de voet op en is perfect op de hoogte.

Meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in en stuur ons uw vragen.

Interesse in kledij?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.