carwash zele s&g carwash

S&G Carwash Zele goed bevonden door Argo

Klanten stellen ons vaak de vraag of ze met hun bestickerd voertuig meteen naar de carwash mogen. Wij garanderen u dat de folie voor uw voertuigbelettering van uitstekende kwaliteit is. Hierdoor kunnen de folies tegen een stootje en zijn ze weersbestendig. Na de eerste week kunt u uw beletterde auto of bestelwagen dus zonder problemen laten reinigen in de carwash.

Argo heeft een aantal topcarwashes uitgekozen die volgens ons over de juiste kennis en vaardigheden beschikken om uw belettering te beschermen. S&G Carwash Zele is er één van. Indien u bij deze carwash langsgaat om uw koetswerk te laten schoonmaken, zit u gegarandeerd 100% safe.

Een schone wagen laat steeds een goede indruk na!

Garantie op wagenreclame

Wij zijn zo zeker van de kwaliteit van ons werk dat wij u 5 jaar garantie bieden op alle voertuigbestickeringen. Daarnaast archiveren we uw ontwerpen op onze servers, waardoor we zelfs nu nog alle beletteringen van de laatste 25 jaar onmiddellijk opnieuw kunnen uitvoeren.

U ziet dat er geen reden is om te twijfelen; autobelettering laten plaatsen bij Argo is de ideale manier om zorgeloos reclame te maken in het verkeer!

Wilt u graag meer informatie over het onderhouden van uw bestickering?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u snel terug.