carwash temse cristal

Cristal Carwash Temse goedgekeurd door Argo

Velen stellen ons de vraag of ze met hun voertuigbelettering meteen naar de carwash mogen.

Wees gerust: de folies die wij gebruiken voor de bestickering van uw auto, bestelwagen of vrachtwagen zijn van uitmuntende kwaliteit. Ze zijn dan ook weersbestendig en kunnen na de eerste week perfect door de carwash worden behandeld.

Wij hebben zelf een aantal carwashes geselecteerd die volgens ons de juiste kennis en vaardigheden in huis hebben om uw belettering te beschermen. Cristal Carwash Temse is er één van. Indien u hier langsgaat om uw carrosserie te laten reinigen, zit u gegarandeerd 100% safe.

Denk erom: A clean car = a clean image!

Wij denken graag aan de natuur

Leuk om te weten is dat dit tevens de eerste milieuvriendelijke carwash in België is. Uw wagen wordt hier gewassen met gerecycleerd water! Regenwater wordt opgevangen en verwarmd via zonnepanelen. De zeep is bovendien volledig biologisch afbreekbaar. Schitterend, toch? Zoiets kunnen wij alleen maar toejuichen.

Practise what you preach

Cristal Carwash heeft 3 jaar geleden zelf haar wagen laten bestickeren bij Argo. En het resultaat mag er zijn:

Na meer dan 450 wasbeurten (3 jaar lang, 3 keer per week) ziet de belettering er nog steeds fantastisch uit.

Nog niet overtuigd? Bekijk het beletterd voertuig zelf aan de ingang van deze carwash. Het resultaat is -letterlijk én figuurlijk- vlekkeloos!

Garantie op voertuigreclame

Wij zijn zo zeker van onze service dat wij u 5 jaar garantie bieden op alle voertuigbeletteringen. Bovendien bewaren we uw ontwerpen steeds op onze servers, waardoor we zelfs nu nog alle bestickeringen van de laatste 25 jaar onmiddellijk opnieuw kunnen uitvoeren.

Het is duidelijk dat u bij ons in goede handen bent. Autobelettering laten plaatsen bij Argo is de ideale manier om zorgeloos reclame te maken in het verkeer!

Wilt u graag meer informatie over belettering en onderhoud?

Vul onderstaand formulier in en we contacteren u snel terug.