Carwrapping

Carwrapping biedt meer voordelen dan enkel voertuigpubliciteit

Carwrapping is een techniek waarbij we jouw bedrijfsvoertuig overkleven met een geprinte folie. Je kan jouw wagen daarmee gedeeltelijk of geheel laten inpakken, helemaal volgens jouw keuze. Bovendien beschermt deze folie de laklaag van jouw wagen ook tegen krasjes, steenslag en carwash schade. Ze beschermt dus ook de originele carrosserie.

De bedrukte folie kan later, bijvoorbeeld bij wederverkoop of teruggave van de wagen bij afloop van de leaseperiode, eenvoudig weer verwijderd worden. Wedden dat een car wrap je zodoende ook een interessantere verkoopprijs oplevert?

Al iets in gedachten voor het ontwerp?

Voor de bedrukking is quasi alles mogelijk. Je kan jouw logo en een slogan op de folie laten drukken of een bestaande foto gebruiken. Overweeg je zo’n carwrapping, maar weet niet goed hoe er aan te beginnen? Geen nood! Wij brengen niet alleen uiterst zorgvuldig car wraps op jouw voertuigen aan, we begeleiden jou ook bij het ontwerp. Wij maken immers steeds een voorontwerp op basis van jouw eigen foto’s of aan de hand van aangekocht fotomateriaal.

Liever foto’s van jouw eigen producten op jouw voertuigen?

Dat kan ook! In onze fotostudio kan je jouw producten namelijk ook op professionele wijze laten fotograferen.

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren jou eerstdaags terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route