Carwrapping biedt meer voordelen dan enkel voertuigpubliciteit

Carwrapping is een techniek waarbij we uw bedrijfsvoertuig overkleven met een geprinte folie. U kan uw wagen daarmee gedeeltelijk of geheel laten inpakken, helemaal volgens uw keuze. Bovendien beschermt deze folie de laklaag van uw wagen ook tegen krasje, steenslag en carwash schade. Ze beschermt dus ook de originele carrosserie.

De bedrukte folie kan later, bijvoorbeeld bij wederverkoop of teruggave van de wagen bij afloop van de leaseperiode, eenvoudig weer verwijderd worden. Wedden dat een car wrap u zodoende ook een interessantere verkoopprijs oplevert?

Al iets in gedachten voor het ontwerp?

Voor de bedrukking is quasi alles mogelijk. U kan uw logo en een slogan op de folie laten drukken of een bestaande foto gebruiken. Overweegt u zo’n carwrapping, maar weet niet goed hoe er aan te beginnen? Geen nood! Wij brengen niet alleen uiterst zorgvuldig car wraps op uw voertuigen aan, we begeleiden u ook bij het ontwerp. Wij maken immers steeds een voorontwerp op basis van uw eigen foto’s of aan de hand van aangekocht fotomateriaal.

Liever foto’s van uw eigen producten op uw voertuigen?

Dat kan ook! In onze fotostudio kan u uw producten namelijk ook op professionele wijze laten fotograferen.

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.