Wagenpark reclame

Jouw wagenpark is je visitekaartje van je bedrijf. Je fleet is het eerste wat gezien wordt in het straatbeeld.

Of je nu kiest voor een sobere of een uitdagende belettering, de voertuigen moeten tip-top in orde zijn. 

Onze projectmanager zorgt bovendien voor een stipte planning en een minimale stilstand van de voertuigen.

Al eens aan de belettering van jouw wagenpark gedacht?

Stel je eens voor dat elk voertuig van jouw onderneming in dezelfde huisstijl rondrijdt. Dat jouw wagenpark volledig beletterd is naar jouw voorkeur. Hiermee zou je een fantastische indruk achterlaten bij jouw klanten en prospects!

Of het nu gaat om een kleine personenwagen of een gigantische truck, wij trekken jouw huisstijl moeiteloos door op elk formaat. Met onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op al jouw wensen.

Wil je een sobere, eenvoudige bestickering van jouw vloot? Of ga je liever voor een full carwrap om jouw voertuigen maximaal te laten opvallen in het verkeer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij verzorgen jouw fleetmarking tot in de puntjes.

Op tijd geleverd

Wij weten hoe kostbaar jouw tijd is. Om deze reden hechten wij een enorm belang aan stiptheid en stemmen wij onze planning hierop af. Zo weet je niet alleen wanneer jouw voertuigen worden beletterd, we laten je eveneens weten hoeveel tijd de bestickering in beslag zal nemen. Je hoeft andere afspraken met jouw klanten dus niet last-minute te verzetten.

Ontwerp

Heb je er zelf geen idee van welk ontwerp je precies op de voertuigen wil plaatsen? Of wil je eens iets nieuws proberen? Dat is geen enkel probleem. Wij helpen je namelijk met een krachtig ontwerp. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw huisstijl, kleuren en logo.

We beschikken over een voertuigbibliotheek waarin we kunnen zoeken tussen duizenden aanhangwagens, auto’s, bestelwagens, bussen en vrachtwagens. Je hoeft ons dus enkel nog te vertellen welk merk en type voertuigen je hebt en wij gaan meteen over tot actie.

Inclusief 5 jaar garantie

Met meer dan 25 jaar ervaring in beletteringen, is Argo een van de weinige reclamebedrijven die jou 5 jaar garantie geeft op alle voertuigbeletteringen en carwraps.

Belettering zonder zorgen

Je ziet het: wij garanderen jou belettering zonder zorgen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen jou met veel plezier verder!

Interesse in belettering van je wagenpark?

Stel je vraag, en stuur eventueel enkele foto's mee. We contacteren je snel terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route