belettering wagenpark

Al eens aan de belettering van uw wagenpark gedacht?

Stelt u zich voor dat elk voertuig van uw onderneming in dezelfde huisstijl rondrijdt. Dat uw wagenpark volledig beletterd is naar uw voorkeur. Hiermee zou u een fantastische indruk achterlaten bij uw klanten en prospects!

Of het nu gaat om een kleine personenwagen of een gigantische truck, wij trekken uw huisstijl moeiteloos door op elk formaat. Met onze jarenlange ervaring en knowhow als beletteraar spelen wij flexibel in op al uw wensen.

Wilt u een sobere, eenvoudige bestickering van uw vloot? Of gaat u liever voor een full carwrap om uw voertuigen maximaal te laten opvallen in het verkeer? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij verzorgen uw fleetmarking tot in de puntjes.

Op tijd geleverd

Wij weten hoe kostbaar uw tijd is. Om deze reden hechten wij een enorm belang aan stiptheid en stemmen wij onze planning hierop af. Zo weet u niet alleen wanneer uw voertuigen worden beletterd, we laten u eveneens weten hoeveel tijd de bestickering in beslag zal nemen. U hoeft andere afspraken met uw klanten dus niet last-minute te verzetten.

Ontwerp

Heeft u er zelf geen idee van welk ontwerp u precies op de voertuigen wil plaatsen? Of wilt u eens iets nieuws proberen? Dat is geen enkel probleem. Wij helpen u namelijk met een krachtig ontwerp. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw huisstijl, kleuren en logo.

We beschikken over een voertuigbibliotheek waarin we kunnen zoeken tussen duizenden aanhangwagens, auto’s, bestelwagens, bussen en vrachtwagens. U hoeft ons dus enkel nog te vertellen welk merk en type voertuigen u heeft en wij gaan meteen over tot actie.

Inclusief 5 jaar garantie

Met meer dan 25 jaar ervaring in beletteringen, is Argo een van de weinige reclamebedrijven die u 5 jaar garantie geeft op alle voertuigbeletteringen en carwraps.

Belettering zonder zorgen

U ziet het: wij garanderen u belettering zonder zorgen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u met veel plezier verder!

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.