belettering wagen argo

Belettering wagen

Het beletteren van wagens is een van de meest effectieve en voordeligste reclamevormen die u maar kunt inzetten. Uw voertuig is namelijk een rijdend reclamebord:

  • wanneer u stilstaat in de file;
  • indien u moet stoppen voor een rood licht;
  • of als u geparkeerd staat voor de deur.

Uw voertuigreclame wordt altijd gezien!

XS tot XXL bestickering

  • Wilt u uw logo op uw achterruit plaatsen?
  • Ziet u graag een flashy, opvallende autobelettering?
  • Of wilt u uw volledige wagen in een nieuw jasje steken?

Het kan allemaal. Geef ons door wat u in gedachten heeft en wij bekijken de mogelijkheden.

Wij gaan voor 100% tevredenheid.

Onze troeven

Op tijd geleverd

Wij weten dat uw tijd enorm kostbaar is. Daarom hanteren wij een stipte planning, zodat u weet wanneer uw wagen zal worden bestickerd. Ook melden wij u op voorhand hoe lang de belettering in beslag zal nemen. Zo kunt u tijdig op uw andere afspraken aankomen.

Wij ontwerpen voor u indien nodig

Als u zelf geen ontwerp heeft om uw wagen te bestickeren, dan ontwerpen wij dit graag voor u. Hierbij houden we rekening met uw huisstijl, kleuren en logo.
We beschikken over een voertuigbibliotheek waarin duizenden aanhangwagens, auto’s, bestelwagens, bussen en vrachtwagens opgelijst staan. U hoeft ons dus enkel nog te vertellen welk merk en type voertuig u heeft en wij doen het nodige.

Uniek: 5 jaar garantie

Met meer dan 25 jaar ervaring in beletteringen, is Argo een van de weinige reclamebedrijven die u 5 jaar garantie geeft op alle voertuigbeletteringen en carwraps.

Onze manier van werken

Wilt u uw auto beletteren? Dan maakt u de juiste keuze. Hiermee gaat u voor een grote herkenbaarheid en een stijlvolle uitstraling!

Wij proberen het u steeds zo makkelijk mogelijk te maken om de perfecte bestickering voor uw wagen uit te zoeken. Eén die uw bedrijf op een fractie van een seconde in de spotlights zet.

Daarom hanteren wij volgende eenvoudige werkwijze:

Belettering wagen zonder zorgen

U ziet het: wij garanderen u de belettering van uw wagen zonder zorgen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij denken met veel plezier met u mee!

Wilt u ook uw wagen beletteren?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.