Vanuit Waasmunster op 10 minuten bij Argo

Aangezien Argo reclame Lokeren een centrale ligging heeft in het Waasland, kan je ons vanuit Waasmunster makkelijk bereiken via de E17. Neem de E17 richting Gent en kies voor afrit Lokeren. Ga dan verder op de Wolfsakker en rijd door naar de Brandstraat.

Bekijk hier de routes op Google Maps.

Met een reclamepartner om de hoek kan je jouw reclamestrategie steeds ad hoc aanpassen of uitbreiden. Uiteraard wil je geen kostbare tijd verliezen, dus het is een groot voordeel dat je zo snel bij ons staat. Maak een afspraak en we helpen jou zo verder. Of spring even binnen tijdens de openingsuren.

Al meer dan 25 jaar ervaring

Wij doen alle beletteringen, van voertuigen tot kantoren en gebouwen. We maken dat jouw reclame in het oog springt. Zo blijf je steeds top of mind bij jouw klanten en prospecten.

Daarnaast bedrukken wij jouw reclame- en werkkledij met jouw logo of slagzin.  Om optimale veiligheid en zichtbaarheid te verzekeren, rekenen we voor werkkleding op de productkwaliteit en expertise van Mascot. De stukken van dit topmerk zitten altijd als gegoten.

Ontwerp bij beletteringen

Heb je geen idee wat voor een belettering je wil? Dan ontwerpen we graag voor jou. Rekening houdend met jouw huisstijl, kleuren en logo. Want we willen vooral uniformiteit garanderen in de verschillende reclamemedia.

Steeds op tijd geleverd

Jouw voertuig zo kort mogelijk laten stilstaan, dat is onze doelstelling.

Hiervoor hanteren wij een stipte planning, zodat je weet wanneer jouw wagen zal worden bestickerd. Ook weet je op voorhand hoe lang de belettering zal duren, zodat je jouw afspraken met jouw klanten kan nakomen.

Een slimme zet

Goede reclame betaalt zichzelf steeds terug. Dat hebben we al meermaals bewezen. Investeer dus beter in reclame die duurzaam is dan een ondermaatse variant. Deze laatste is namelijk het tegenovergestelde van goede publiciteit als blijkt dat je weinig belang hecht aan kwaliteit. Dat is geen uithangbord voor jouw eigen zaak.

Het is een slimme zet om te gaan voor topreclame.

En hierbij kunnen wij jou helpen!

Heb je interesse in belettering?

Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie en we contacteren jou eerstdaags terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route