belettering vrachtwagens

Al eens aan belettering vrachtwagens gedacht?

Vrachtwagenbelettering is zonder twijfel een goede strategische keuze. Een vrachtwagen beschikt immers over een groot en opvallend oppervlak dat maar zelden optimaal wordt gebruikt. Met belettering van vrachtwagens bereikt u dus een maximale zichtbaarheid van uw publicitaire boodschap met het minimum aan middelen. Ideaal, toch?

Op tijd geleverd

Wij weten hoe kostbaar uw tijd is. Om deze reden hechten wij een enorm belang aan stiptheid en stemmen wij onze planning hierop af. Zo weet u niet alleen wanneer uw vrachtwagen wordt beletterd, we laten u eveneens weten hoeveel tijd de bestickering in beslag zal nemen. U hoeft andere afspraken met uw klanten dus niet last-minute te verzetten.

Ontwerp

Heeft u er zelf geen idee van welk ontwerp u precies op de vrachtwagen wil plaatsen? Dat is geen enkel probleem. Wij helpen u namelijk met een krachtig ontwerp. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw huisstijl, kleuren en logo.

We beschikken over een voertuigbibliotheek waarin we kunnen zoeken tussen duizenden aanhangwagens, auto’s, bestelwagens, bussen en vrachtwagens. U hoeft ons dus enkel nog te vertellen welk merk en type vrachtwagen u heeft en wij gaan meteen over tot actie.

Inclusief 5 jaar garantie

Met meer dan 25 jaar ervaring in beletteringen, is Argo een van de weinige reclamebedrijven die u 5 jaar garantie geeft op alle voertuigbeletteringen en carwraps.

Belettering zonder zorgen

U ziet het: wij garanderen u belettering zonder zorgen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u met veel plezier verder!

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.