Belettering van vrachtwagens

Vrachtwagenbelettering is zonder twijfel een goede strategische keuze.

Een vrachtwagen beschikt immers over een groot en opvallend oppervlak dat maar zelden optimaal wordt gebruikt.

Met belettering van je vrachtwagens bereik je dus een maximale zichtbaarheid van jouw publicitaire boodschap met het minimum aan middelen. Ideaal, toch?

Op tijd geleverd

Wij weten hoe kostbaar jouw tijd is. Om deze reden hechten wij een enorm belang aan stiptheid en stemmen wij onze planning hierop af. Zo weet je niet alleen wanneer jouw vrachtwagen wordt beletterd, we laten je eveneens weten hoeveel tijd de bestickering in beslag zal nemen. Je hoeft andere afspraken met jouw klanten dus niet last-minute te verzetten.

Ontwerp

Heb je er zelf geen idee van welk ontwerp je precies op de vrachtwagen wil plaatsen? Dat is geen enkel probleem. Wij helpen jou namelijk met een krachtig ontwerp. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw huisstijl, kleuren en logo.

We beschikken over een voertuigbibliotheek waarin we kunnen zoeken tussen duizenden aanhangwagens, auto’s, bestelwagens, bussen en vrachtwagens. Je hoeft ons dus enkel nog te vertellen welk merk en type vrachtwagen je hebt en wij gaan meteen over tot actie.

Inclusief 5 jaar garantie

Met meer dan 25 jaar ervaring in beletteringen, is Argo een van de weinige reclamebedrijven die jou 5 jaar garantie geeft op alle voertuigbeletteringen en carwraps.

Belettering zonder zorgen

Je ziet het: wij garanderen jou belettering zonder zorgen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen jou met veel plezier verder!

Interesse in vrachtwagen belettering?

Stel je vraag, we contacteren je snel terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route