belettering Volkswagen Transporter

Belettering Volkswagen

Voor het merk Volkswagen beletteren we zowel auto’s als bestelwagens.
Auto’s, zoals voor vertegenwoordigers zijn vooral type VW Golf en de volkswagen Passat. Bestelwagens zijn vooral LT en daarna Transporter en Caddy.

Transporter en Crafter de meest courante bestelwagens

De camionettes die wij het vaakst beletteren zijn de Volkswagen Caddy, Transporter en Crafter.

Anno 2017 is er een nieuw model van de VW Crafter. Dit model heeft terug iets diepere geprofileerde randen op de zijkant, waardoor de belettering zorgvuldig moet uitgevoerd worden.
Dit wil zeggen dat de juiste cast folie gebruikt moet worden en dat deze ook op de juiste manier moet ingewerkt worden en naverwarmd. Zoniet gaat de folie loskomen van zijn ondergrond.

De Crafter anno 2017

Welke gegevens hebben we juist nodig?

Indien u uw bestelwagen of vrachtwagen wil laten bestickeren, geef ons dan zo gedetailleerd mogelijk door over welk type voertuig het gaat. We hebben immers een bibliotheek met meer dan 200 verschillende types volkwagen auto’s en bestelwagens erin, dus we moeten zeker het juiste kiezen.

Dus als u ook een bestickering op zo’n voertuig wil laten ontwerpen, geef ons dan voldoende gegevens. Hieronder een voorbeeld van wat we hiermee bedoelen:

  • Model: Crafter 35 2.0 TDI 1
  • wielafstand: 3665
  • 2 achterdeuren zonder venster
  • 1 schuifdeur passagierskant zonder venster
  • kleur: wit
  • bouwjaar: 2011

U kan ons ook gewoon foto’s zenden van de 4 zijden (voor, links, achter en rechts). Dan zoeken we het model op aan de hand van deze gegevens. Vervolgens stellen we u een ontwerp voor.

Wist u dat …

… de Volkwagen LT van bouwjaar 2001, naast de Sprinter, de moeilijkste camionette was om te bestickeren? Dit omdat er heel diepe geulen aan de zijkant zaten, waardoor de folie over meer dan 150 % moest uitgerokken worden. Hiervoor werden speciale technieken toegepast, die anders alleen in de carwraps toegepast worden.

Argo : we reden met een volkswagen lt rond om de folies te testenWe hebben zelf jaren rondgereden met een volkswagen LT om deze nieuwe folies te kunnen testen. Als de folies in de geulen van de zijkant bleven kleven, was de folie in orde voor ons. Zelf noemden we dit de LT-test.

Interesse om uw Volkswagen te laten beletteren?

Stuur ons onderstaande mail en we contacteren u snel terug.

Anderen bekeken ook: