belettering oostakker

Vanuit Oostakker makkelijk bij Argo

Argo reclame ligt meteen aan de E17, waardoor we makkelijk te bereiken zijn vanuit alle hoeken van Gent. Dus ook vanuit Oostakker. Via de R4 en E17 staat u hier binnen een dikke 20 minuten.

Bekijk hier de routes op Google Maps.

U bent welkom bij dé reclamespecialist

Wij beletteren onder meer voertuigen, kantoren en gebouwen.

Wat wij het allerbelangrijkst vinden? Dat uw reclame in het oog springt!

Zo denken uw klanten en prospecten meer aan uw bedrijf.

Daarnaast bedrukken wij reclame- en werkkledij met uw logo of slagzin.  Mascot is hierbij een van onze hoofdleveranciers, dus u kunt op beide oren slapen: het gaat om een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij ontwerpen voor u

Heeft u er geen enkel idee van wat u als belettering wil? Dan ontwerpen wij voor u. Rekening houdend met uw huisstijl, kleuren en logo. Want we willen uw huisstijl vooral zien schitteren op alle reclamemedia.

Indien u zelf een ontwerp heeft, mag u dit echter wel aanleveren. Dan gaan we er onmiddellijk mee aan de slag.

Stipte levering

U krijgt uw voertuig zo snel mogelijk terug.

Wij hanteren een stipte planning, zodat u weet wanneer uw wagen zal worden bestickerd. Ook weet u op voorhand hoe lang de belettering zal duren, zodat u geen afspraken onverwacht dient af te zeggen.

Investeren in reclame = een verstandige keuze

Kwaliteitsvolle reclame betaalt zichzelf steeds terug. Dat hebben we bij onze referenties al meermaals bewezen. Investeer dus beter in reclame die duurzaam is dan een inferieure variant. Deze laatste is namelijk het tegenovergestelde van goede publiciteit als blijkt dat u weinig belang hecht aan kwaliteit. Zoiets is geen uithangbord voor uw business.

Ga dus maar beter voor topreclame!

Heeft u interesse in belettering?

Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: