belettering Lochristi : wij komen graag ter plaatse

Vanuit Lochristi binnen 20 minuten bij Argo

Argo reclame is centraal gelegen in het Waasland. Hierdoor kan u ons vanuit Lochristi makkelijk bereiken via de E17.

Neem de E17 Antwerpen/Sint-Niklaas en kies afslag 12-Lokeren. Ga daarna via de Wolfsakker naar de Brandstraat en rijd tot net over het spoor. We bevinden ons aan uw linkerzijde.

Bekijk hier de routes op Google Maps.

Handig toch om zo snel bij uw vaste reclamespecialist te kunnen staan? Zo verliest u geen kostbare tijd én kunnen wij u sneller helpen.

Wat doet Argo?

Wij beletteren uw auto, bestelwagen, vrachtwagen, gebouw en borden zodat u uw visibiliteit kan maximaliseren.

Daarnaast kan u ons inschakelen voor het bedrukken van uw reclamekledij. Merken zoals B&C, Kariban en Russel bieden een geweldige prijs / kwaliteit. We zijn eveneens dé dealer voor het Waasland van werkkledij van het merk Mascot.

Ontwerp voor beletteringen

Heeft u geen idee waar te beginnen? Dan kunnen wij u helpen bij het ontwerpen van uw beletteringen of reclame. Rekening houdend met uw huisstijl, kleuren en logo gaan we aan de slag.

Onze grootste uitdaging? Een leuk ontwerp aanleveren waarmee u zeker gezien wordt!

Ons werk tijdig geleverd

Wij vinden een efficiënte werking en stipte planning uitermate belangrijk. Daarom geven we u steeds mee wanneer we uw voertuig of gebouw precies zullen beletteren. Bovendien melden wij op voorhand hoe lang deze bestickering in beslag zal nemen.

Wij laten u op voorhand weten wanneer de belettering zal plaatsvinden en hoe lang dat zal duren.

Gratis reclame

Wilt u reclame die wél wordt gezien? Dan kunnen wij hiervoor zorgen! Want een reclame die gezien wordt, betaalt zichzelf terug.

Wist u dat …

… Argo Reclame aangesloten is bij de industrievereniging VLI en dat we driemaandelijks vergaderen met interessante sprekers in De Lozen Boer?

Onze zaakvoerder, Marc De Bock, is één van de stichters van deze vereniging. Hij is jarenlang voorzitter geweest en nu nog altijd actief in het dagelijks bestuur van deze Lokerse industrievereniging.

Het is een vereniging die de Lokerse Industrie samenbrengt met als hoofddoel om elkaar beter te leren kennen.

Vli lokerenHeeft u interesse in belettering?

Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: