iveco belettering van een bestelwagen

Belettering Iveco camionettes

Iveco camionettes zijn Italiaans van oorsprong. Constructeur Iveco maakt namelijk bestelwagens en vrachtwagens. Bij ons komen er vooral bestelwagens binnen om te beletteren.

Iveco Daily

De Iveco Daily is veruit de beroemdste bestelwagen uit het gamma. Deze camionette vindt zijn oorsprong in 1978 en is ondertussen aan zijn vijfde generatie toe.

Er is wel degelijk een groot verschil voor ons, tussen een Iveco Daily van voor 2014 en één van erna. Het nieuwe model heeft immers vlakke kanten en dit is eenvoudiger dan het vorige model, dat nogal zwaar geprofileerd was. Hierdoor worden nu carwraps gemakkelijker, maar opgelet ook op de modellen van voor 2014 zijn digitale beletteringen mogelijk.

In onze bedrijfsvoertuigen bibliotheek hebben we ruim 100 modellen waar we elk ontwerp kunnen op voorzien. Belangrijk is het dus om het juiste model op te geven. Een idee wat we juist nodig hebben:

  • Model: Daily L2H2
  • wielafstand: 3520
  • 2 achterdeuren zonder venster
  • 1 schuifdeur passagierskant zonder venster
  • kleur: wit
  • bouwjaar: 2015

Na opzoeking in onze bibliotheek, komen we op dit model uit, klaar om te ontwerpen:

Iveco bestelwagen bestickering

U kan uiteraard ook gewoon een foto doorsturen van de 4 kanten (voor, links, achter en rechts) en ons deze doormailen. Dan kiezen we zelf het juiste model.

Vervolgens beginnen we met het ontwerpen van uw reclame, en na goedkeuring volgt snel de uitvoering.


Belettering Iveco bestelwagen met digitale print. 

Andere modellen

Minder bekend zijn dus de vrachtwagens: de Euro Cargo en de Stralis. Ook deze modellen zitten in onze bibliotheek, klaar om te ontwerpen.

Wist u dat …

…. de Iveco Daily van voor 2014 de ideale bestelwagen was om een beginnende beletteraar op te laten oefenen? Door de vele inkepingen in de zijkant van de bestelwagen zeker een uitdaging. Maar zoals eerder gezegd, voor ons zeker en vast geen probleem.

iveco carwrap model voor 2013
Een voorbeeld van een zijkant Daily voor 2014.

Interesse om uw Iveco te laten beletteren?

Stuur ons onderstaande mail en we contacteren u snel terug.

Anderen bekeken ook: