belettering gent argo

Vanuit Gent binnen de 20 minuten bij Argo

Argo reclame Lokeren heeft een centrale ligging in het Waasland. Daarom kan u ons ook vanuit Gent zeer makkelijk bereiken via de R4 en E17. We  bevinden ons als het ware vlak aan afrit Lokeren.

Plan hier uw route op Google Maps.

Wat makkelijk dat u zo snel bij uw vaste reclamespecialist staat, toch? Op deze manier verliest u geen kostbare tijd en kunnen wij sneller de nodige service leveren.

Waarin zijn wij gespecialiseerd?

Wij nemen de belettering van uw auto, bestelwagen, vrachtwagen, gebouw, kantoor en borden met veel plezier voor onze rekening. Door onze jarenlange ervaring en de nodige knowhow voeren wij uw ideeën op het gebied van bestickering probleemloos uit. Dit is voor ons dagelijkse kost! Een kleine autobelettering of een volledige carwrap?

Ook kan u bij ons terecht voor het bedrukken van reclamekledij. We werken met merken zoals Kariban, B&C en Russel, dus de prijs-kwaliteitsverhouding zit steeds goed. Bovendien zijn we eveneens dé dealer voor het Waasland van werkkledij van het merk Mascot. Dit is absoluut het beste van het beste!

Ontwerp voor beletteringen Gent

Beschikt u zelf niet over een ontwerp? Dan zorgen wij ervoor! Hierbij houden we rekening met uw huisstijl, kleuren en logo. We luisteren naar uw behoeften en verwachtingen en komen zo tot het beste resultaat.

Een ontwerp is pas écht geslaagd als het duidelijk is en onmiddellijk de juiste boodschap overbrengt.

Uw belettering op tijd geleverd

Een efficiënte werking en uiterst stipte planning vinden wij cruciaal. Daarom laten wij u precies weten wanneer we uw voertuig of gebouw zullen beletteren. Ook melden wij op voorhand hoe lang de bestickering in beslag zal nemen. Zo bent u op tijd voor uw andere afspraken.

Snelle offertes en stipte leveringen? Daarvoor moet u bij Argo zijn!

Gratis reclame

Wilt u ook reclame hebben die wél wordt gezien? Dan zetten wij graag onze schouders onder uw project. Want reclame die gezien wordt, betaalt zichzelf zeker terug!

Wist u dat …

…. onze zaakvoerder, Marc De Bock, gestudeerd heeft in Gent? Hij is afgestudeerd als industrieel ingenieur Electronica-Informatica aan het Rabot in Gent. Toen, in 1989 nog de KIHO, nu Technologiecampus Gent. Het ontwerpen van voertuigen en design was zijn hobby. In 1991 kocht hij zijn eerste snijplotter, en toen ging het snel. De hobby werd in 1992 een full time business, Argo reclame. De grootste troef van de opleiding industrieel ingenieur is volgens hem nog altijd dat hij goed problemen kan analyseren. Wat nu ook nog dagelijks voorkomt in de beletteringen, maar dan meer onder “help, ik word niet goed gezien”, of “hoe kan ik beter de taal van mijn klant spreken”.

Heeft u interesse in belettering?

Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: