Citroën beletteren met digitale prints

Belettering Citroen camionettes

Belettering Citroen bestelwagens : mooie zijkanten, veel mogelijkheden. T zou bijna zonde zijn om ze niet te beletteren.

Als u ons vraagt, wat we meest beletteren, dan denk ik dat Citroën in de top 3 staat. Vooral de Jumper en Berlingo zijn heel gekend. Maar onderschat ook de nieuwe Jumpy niet. Ook de Nemo komt af en toe voor.

Citroën Jumper

De Citroen Jumper is de populairste bestelwagen uit het gamma. Eigenlijk heeft deze camionette voor ons een mooie egale zijkant, zonder veel geulen of golvingen. Hierdoor kunnen we letterlijk alle kanten uit met dit model. Zelfs volledige carwrapping (kleurverandering of bestickering met fotoprint) behoort zeker tot de mogelijkheden.

Veel modellen

In onze bedrijfsvoertuigen bibliotheek hebben we ruim 100 modellen waar we elk ontwerp kunnen op voorzien. Belangrijk is het dus om het juiste model op te geven. Een idee wat we juist nodig hebben:

  • Model: Jumper L2H2
  • wielafstand: 3450
  • 2 achterdeuren zonder venster
  • 1 schuifdeur passagierskant zonder venster
  • kleur: wit
  • bouwjaar: 2017

Na opzoeking in onze bibliotheek, komen we op dit model uit, klaar om te ontwerpen:

citroen Jumper

Merk op dat het dak heel geprofileerd is. Dit maakt het moeilijker bij dit model om een dakbelettering aan te brengen. Waarom een dakbelettering ? Sommige bedrijven werken voor klanten die in appartementen wonen, vb verhuisfirma’s, en die vragen dat soms. Standaard gaan wij nooit een dak bestickeren, maar op aanvraag kan wel.

Als u niet goed weet met welk type voertuig u juist rijdt, dan kan u uiteraard ook gewoon een foto doorsturen van de 4 kanten. We zoeken dan zelf het juiste model wel op.

Wist u dat …

… we zelf met twee Citroën bestelwagens rondrijden ? De Citroen Jumpy en de Citroën Berlingo. Hierdoor kennen we deze modellen heel goed. Vooral de Jumpy vonden wij een mooi zijvlak hebben om te gaan beletteren.

belettering Citroen Jumpy

De belettering van de Citroen Jumpy : de mooie egale zijkanten bieden veel mogelijkheden.

Citroen Jumpy Argo

Het resultaat : een stijlvolle, opvallende belettering waarmee we zeker gezien worden in het verkeer.

Interesse om uw Citroen te laten beletteren?

Stuur ons onderstaande mail en we contacteren u snel terug.

Anderen bekeken ook: