Vanuit Bornem op ongeveer 15 minuten bij Argo

Aangezien Argo reclame Lokeren centraal is gelegen in het Waasland, kan je ons vanuit Bornem zeer vlot bereiken via de E17 Antwerpen-Gent.

Neem eerst de Rijksweg Temse Breendonk/N16. Volg daar de rechterrijstrook om de verbindingsweg E17/N41 naar Hulst te nemen. Daarna kan je de E17 oprijden, afslag 12-Lokeren nemen en invoegen op de Zelebaan/de N47 richting Lokeren. Neem tot slot de Wolfsakker naar de Brandstraat. Je kan ons net achter de spoorweg vinden aan jouw linkerzijde.

Bekijk hier de routes op Google Maps.

Uiteindelijk is het een groot voordeel dat je binnen de 15 minuten bij jouw vaste reclamepartner staat. Zo verlies je geen kostbare tijd én kunnen wij je sneller helpen.

Moet je van iets verder komen? Dan zijn we ook vanuit Puurs makkelijk te bereiken.

Waarin zijn we gespecialiseerd?

Je kan ons inschakelen voor het beletteren van jouw auto, bestelwagen, vrachtwagen, gebouwen en borden.

Ook reclamekledij met jouw logo of slagzin kan je bij ons laten ontwerpen. Met merken zoals B&C, Kariban en Russel kunnen we een heel goede prijs / kwaliteit aanbieden. We zijn ook dé dealer voor het Waasland van werkkledij van het merk Mascot: Deense kwaliteit die je moet gezien hebben.

Ontwerp voor beletteringen

Heb je geen idee waar te beginnen? Beschik je niet meteen over een ontwerp voor jouw beletteringen of reclame? Dan maken wij met veel plezier een ontwerp voor jou. Hierbij houden we rekening met jouw huisstijl, kleuren en logo. We putten dan ook uit onze eigen ervaring en expertise om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan jouw wensen.

Onze uitdaging is om jou een stijlvol en mooi ontwerp aan te leveren, waarmee je gezien wordt.

Ons werk op tijd geleverd

Je begrijpt dat al wij een efficiënte werking en een stipte planning ontzettend belangrijk vinden. Hierdoor weet je precies wanneer we jouw voertuig, gebouw of kantoor zullen beletteren. Daarnaast melden wij op voorhand hoe lang deze bestickering in beslag zal nemen en kan je tijdig op jouw andere afspraken aankomen.

Je weet op voorhand wanneer de belettering zal plaatsvinden en hoeveel tijd dit in beslag zal nemen.

Gratis reclame

Wens je eindelijk reclame te hebben die wél wordt gezien? Dan helpen wij jou met veel plezier bij de verwezenlijking ervan! Want een reclame die gezien wordt, betaalt zichzelf terug. Dat is op zijn minst de bedoeling.

Argo bestickering Bornem

Heb je interesse in belettering?

Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie en we contacteren je eerstdaags terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route