belettering bestelwagens

Belettering bestelwagens: een slimme zet

Het beletteren van bestelwagens is zonder twijfel een van de meest prijsbewuste en efficiënte reclamevormen die er bestaan. Beweging trekt immers aandacht en daar draait het om bij reclame.

U kan uw logo, bedrijfsnaam of slagzin op uw bestelwagen laten aanbrengen. Of kies voor een volledige car wrap en voorzie het rijtuig van een opvallend jasje. Wij zorgen ervoor dat uw reclame wél wordt gezien.

Onze troeven

Tijdige levering

Uw tijd is kostbaar. Daarom vinden wij een stipte planning ontzettend belangrijk, zodat u weet wanneer uw bestelwagen wordt beletterd. Ook laten wij u op voorhand weten hoe lang de bestickering in beslag zal nemen. Zo kan u tijdig op uw andere afspraken aankomen.

Digitaal ontwerp

Heeft u zelf geen ontwerp om uw bestelwagen te laten beletteren? Geen probleem! Wij ontwerpen dit graag voor u. Hierbij houden we rekening met uw huisstijl, kleuren en logo.

Geef ons door welk merk en type voertuig u heeft. Dan kunnen wij het voorbeeldmodel opzoeken in onze voertuigbibliotheek waarin zo’n 6000 aanhangwagens, auto’s, bestelwagens, bussen en vrachtwagens opgelijst staan.

Inclusief 5 jaar garantie

Met meer dan 25 jaar ervaring in beletteringen, is Argo een van de weinige reclamebedrijven die u 5 jaar garantie geeft op alle voertuigbeletteringen en carwraps.

Onze werkwijze

Wilt u uw voertuig beletteren? Dan is dat een fantastische keuze. Hiermee kiest u namelijk voor een grote herkenbaarheid en een stijlvolle uitstraling!

Wij proberen het u steeds zo makkelijk mogelijk te maken om de perfecte bestickering voor uw wagen uit te zoeken. Eén die uw bedrijf op een fractie van een seconde in de spotlights zet.

Dit is onze eenvoudige werkwijze:

Belettering zonder zorgen

U ziet het: wij garanderen u belettering zonder zorgen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen u met veel plezier verder!

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.