Belettering van bestelwagens

Het beletteren van bestelwagens is zonder twijfel een van de meest prijsbewuste en efficiënte reclamevormen die er bestaan.

Alle dagen op de baan, alle dagen in het zicht. Beweging trekt immers aandacht en daar draait het om bij reclame.

Je kan jouw logo, bedrijfsnaam of slagzin op jouw bestelwagen laten aanbrengen. Of kies voor een volledige carwrap en voorzie je camionette van een nieuwe look.

Wij zorgen ervoor dat jouw reclame wél wordt gezien.

Onze troeven

Tijdige levering

Jouw tijd is kostbaar. Daarom vinden wij een stipte planning ontzettend belangrijk, zodat je weet wanneer jouw bestelwagen wordt beletterd. Ook laten wij je op voorhand weten hoe lang de bestickering in beslag zal nemen. Zo kan je tijdig op jouw andere afspraken aankomen.

Digitaal ontwerp

Heb je zelf geen ontwerp om jouw bestelwagen te laten beletteren? Geen probleem! Wij ontwerpen dit graag voor jou. Hierbij houden we rekening met jouw huisstijl, kleuren en logo.

Geef ons door welk merk en type voertuig je hebt. Dan kunnen wij het voorbeeldmodel opzoeken in onze voertuigbibliotheek waarin zo’n 6000 aanhangwagens, auto’s, bestelwagens, bussen en vrachtwagens opgelijst staan.

Inclusief 5 jaar garantie

Met meer dan 25 jaar ervaring in beletteringen, is Argo een van de weinige reclamebedrijven die jou 5 jaar garantie geeft op alle voertuigbeletteringen en carwraps.

Onze werkwijze

Wil je jouw voertuig beletteren? Dan is dat een fantastische keuze. Hiermee kies je namelijk voor een grote herkenbaarheid en een stijlvolle uitstraling!

Wij proberen het jou steeds zo makkelijk mogelijk te maken om de perfecte bestickering voor jouw wagen uit te zoeken. Eén die jouw bedrijf op een fractie van een seconde in de spotlights zet.

Dit is onze eenvoudige werkwijze:

  • Graag weten we eerst welk voertuigtype je wenst te beletteren. Je kan jouw logo of ontwerp eventueel al doorsturen via de WeTransfer link op onze website.
  • Wens je een opvallende of sobere belettering? Wij bezorgen jou een offerte met een richtprijs.
  • Heb je jouw keuze gevonden en ga je akkoord met het prijsvoorstel? Dan schieten wij in actie!

Ontwerp

Wij voeren jouw idee uit en creëren een digitaal ontwerp. Zodra je 100% tevreden bent, zijn wij dit ook. Dan plannen we een afspraak in voor het aanbrengen van de autobelettering.

Belettering

Wij voorzien jouw voertuig van een stijlvolle belettering. Reken erop dat dit meestal een dag in beslag neemt. Daarna kan je genieten van jouw nieuwe blikvanger!

Belettering zonder zorgen

Je ziet het: wij garanderen jou belettering zonder zorgen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij helpen jou met veel plezier verder! 

Interesse in belettering van bestelwagens?

Stel je vraag, we contacteren je snel terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route