Vanuit Berlare binnen 15 minuten bij Argo

Argo reclame Lokeren is makkelijk binnendoor te bereiken vanuit Berlare. Binnen een kwartier ben je bij de reclamespecialist. Het is handig om zo snel bij jouw vaste reclamepartner te staan, toch? Zo verlies je geen tijd en kunnen wij je onmiddellijk helpen.

Bekijk hier de routes op Google Maps.

Waarvoor moet je bij ons zijn?

Wij staan in voor de kwalitatieve belettering van jouw auto, bestelwagen, vrachtwagen, gebouw en borden.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het bedrukken van reclamekledij. Voor een t-shirt, polo of sweater met jouw logo of slagzin kan je met andere woorden bij ons terecht.

Met merken zoals B&C, Kariban en Russel bieden we je een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aan. We zijn tevens dé dealer voor het Waasland van werkkledij van het merk Mascot. Dit is Deense kwaliteit die je absoluut niet kan negeren.

Digitaal ontwerp voor jouw beletteringen

Weet je niet goed waar te beginnen? Dan helpen wij jou met het ontwerp voor jouw beletteringen of reclame. Hierbij houden we rekening met jouw huisstijl, kleuren en logo voor we aan de slag gaan. We doen een beroep op onze eigen ervaring en expertise waarmee we een ontwerp creëren dat aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

We leveren jou een uitmuntend ontwerp waarmee jouw logo of merk in het oog springt!

Alles steeds op tijd geleverd

Een efficiënte werking en stipte planning vinden wij cruciaal. Daarom laten we je steeds weten wanneer we jouw voertuig of gebouw precies zullen bestickeren. Bovendien melden wij op voorhand hoe lang dit werk in beslag zal nemen. Zo hoef je andere afspraken niet onverwacht te annuleren.

Wij zorgen voor gratis reclame

Wens je eindelijk eens reclame te hebben die wél wordt gezien? Dan helpen wij je met veel plezier bij de verwezenlijking ervan!

Reclame die gezien wordt, betaalt zichzelf terug.

Heb je interesse in belettering?

Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie en we contacteren je eerstdaags terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route