belettering Beervelde : wij komen ter plaatse

Belettering Beervelde: op 15 minuten bij Argo

Aangezien Argo reclame Lokeren een centrale ligging heeft in het Waasland, kan u ons vanuit Beervelde makkelijk bereiken via de E17.

Volg gewoon de E17 naar de Zelebaan/N47 in Zele. Neem afrit 12-Lokeren vanaf de E17 en ga verder op de Zelebaan/N47. Neem de Wolfsakker naar de Brandstraat in Lokeren.

Bekijk hier de routes op Google Maps.

Handig toch dat u binnen de 15 minuten bij uw reclamespecialist staat? Op deze manier verliest u geen kostbare tijd én kunnen wij u sneller helpen.

Wat doet Argo?

Bij ons kan u terecht voor alle beletteringen van uw auto, bestelwagen of vrachtwagen. Daarnaast voorzien we reclame op gebouwen en borden.

Ook het bedrukken van reclamekledij is een van onze specialiteiten! Met merken zoals B&C, Kariban en Russel kunnen we een geweldige prijs / kwaliteit aanbieden. We zijn tevens dé dealer voor het Waasland van werkkledij van het merk Mascot.

Ontwerp voor beletteringen

Heeft u zelf geen ontwerp voor uw belettering of reclame? Geen probleem! Wij maken met veel plezier een ontwerp voor u. Hierbij houden we rekening met uw huisstijl, kleuren en logo. We putten dan ook uit onze eigen ervaring en expertise om uw verwachtingen in te lassen en iets af te leveren dat u gelukkig maakt.

Onze uitdaging is om u een origineel en opvallend ontwerp aan te leveren waarmee u wél gezien wordt.

Ons werk op tijd geleverd

Een stipte planning en een efficiënte werking vinden wij onontbeerlijk. Daarom vertellen wij u precies wanneer we uw voertuig of gebouw zullen bestickeren. Ook melden wij op voorhand hoe lang de beletteringen in beslag zullen nemen. Dan kan u tijdig op uw andere afspraken aankomen.

U weet op voorhand wanneer de belettering zal plaatsvinden en hoe lang dat zal duren.

Gratis reclame

Wenst u eindelijk reclame te hebben die wél wordt gezien? Dan helpen wij u graag bij deze uitdaging! Want een reclame die gezien wordt, betaalt zichzelf terug.

Wist u dat …

… onze zaakvoerder, Marc De Bock, een van de stichters is van industrievereniging VLI (Vereniging van Lokerse Industrie)? Na 10 jaar komen wij nog steeds om de drie maand samen in De Lozen Boer, rechtover het industriepark in Beervelde.

Vli lokerenHeeft u interesse in belettering?

Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: