belettering Beervelde : wij komen ter plaatse

Belettering Beervelde: op 15 minuten bij Argo

Aangezien Argo reclame Lokeren een centrale ligging heeft in het Waasland, kan je ons vanuit Beervelde makkelijk bereiken via de E17.

Volg gewoon de E17 naar de Zelebaan/N47 in Zele. Neem afrit 12-Lokeren vanaf de E17 en ga verder op de Zelebaan/N47. Neem de Wolfsakker naar de Brandstraat in Lokeren.

Bekijk hier de routes op Google Maps.

Handig toch dat je binnen de 15 minuten bij jouw reclamespecialist staat? Op deze manier verlies je geen kostbare tijd én kunnen wij jou sneller helpen.

Wat doet Argo?

Bij ons kan je terecht voor alle beletteringen van jouw auto, bestelwagen of vrachtwagen. Daarnaast voorzien we reclame op gebouwen en borden.

Ook het bedrukken van reclamekledij is een van onze specialiteiten! Met merken zoals B&C, Kariban en Russel kunnen we een geweldige prijs / kwaliteit aanbieden. We zijn tevens dé dealer voor het Waasland van werkkledij van het merk Mascot.

Ontwerp voor beletteringen

Heb je zelf geen ontwerp voor jouw belettering of reclame? Geen probleem! Wij maken met veel plezier een ontwerp voor jou. Hierbij houden we rekening met jouw huisstijl, kleuren en logo. We putten dan ook uit onze eigen ervaring en expertise om jouw verwachtingen in te lassen en iets af te leveren dat je gelukkig maakt.

Onze uitdaging is om jou een origineel en opvallend ontwerp aan te leveren waarmee je wél gezien wordt.

Ons werk op tijd geleverd

Een stipte planning en een efficiënte werking vinden wij onontbeerlijk. Daarom vertellen wij jou precies wanneer we jouw voertuig of gebouw zullen bestickeren. Ook melden wij op voorhand hoe lang de beletteringen in beslag zullen nemen. Dan kan je tijdig op jouw andere afspraken aankomen.

Je weet op voorhand wanneer de belettering zal plaatsvinden en hoe lang dat zal duren.

Gratis reclame

Wens je eindelijk reclame te hebben die wél wordt gezien? Dan helpen wij je graag bij deze uitdaging! Want een reclame die gezien wordt, betaalt zichzelf terug.

Wist je dat …

… onze zaakvoerder, Marc De Bock, een van de stichters is van industrievereniging VLI (Vereniging van Lokerse Industrie)? Na 10 jaar komen wij nog steeds om de drie maand samen in De Lozen Boer, rechtover het industriepark in Beervelde.

Vli lokerenHeb je interesse in belettering?

Vul dan onderstaand formulier in voor meer informatie en we contacteren je eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: