bedrukking textiel

Uw werkkledij is de uitstraling van uw bedrijf naar uw klanten toe. Daarom doet u er goed aan om hier voldoende aandacht aan te besteden.

Wilt u uw reclame- of bedrijfskleding personaliseren, maar weet u niet goed wat de meest courante zaken zijn? Dan kunnen wij u alvast meegeven dat logo’s vooral gedrukt of geborduurd worden op petten, fleece truien, bodywarmers, handdoeken en vesten. Uiteraard zijn dit niet de enige mogelijkheden

Bedrukking textiel: van logo tot grote print

Wat u precies op het textiel naar keuze kunt bedrukken, hangt niet alleen van de levertermijn en kostprijs af, maar ook van het te borduren of bedrukken materiaal zelf.

Wilt u een logo op uw t-shirt? Of eerder een grote print op de achterkant van de fleecetrui? Dit kan allemaal. Wij bekijken graag elk geval afzonderlijk. Eerst winnen we zo veel mogelijk informatie in opdat we u zo goed en zo snel mogelijk zouden kunnen helpen.

Ons hoofddoel? U ontzorgen op reclamegebied!

Het aanbrengen van een kwalitatieve bedrukking of textielborduring is en blijft vakwerk en daarvoor zit u bij Argo Reclame zeker goed.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak weten wij precies hoe wij op uw reclamebehoeften moeten inspelen. Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom en ondervind aan den lijve wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Interesse in bedrukking textiel?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
    Grote, of meerdere bestanden kan u beter apart sturen via Wetransfer (zie link onderaan website).
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.