Banieren

Banieren zijn spandoeken die haaks op de gevel geplaatst worden. Ze worden vastgehouden door inox steunen bovenaan en onderaan. Op deze steunen is een tweede buis bevestigd, waardoor de banieren strak opgespannen kunnen worden. Voor grotere banieren is er aan de steunen ook een extra oog voorzien (vooraan), waaraan inox kabels vastgemaakt kunnen worden bij wijze van extra opspansysteem.

Banieren ook verkrijgbaar met verlichting

Verlichting is ook bij haakse spandoeken mogelijk. Vroeger gebeurde dit met halogeenspotjes, maar tegenwoordig is energiezuinige LED verlichting mogelijk. Hiervoor wordt onderaan een extra steun gemonteerd, waarop we de ledlampen monteren. Vergeet dus zeker niet vooraf te vermelden dat je jouw banieren wil verlichten zodat we hier tijdig rekening mee kunnen houden tijdens de productie!

Ook een astronomische timer is een erg interessante optie. Zo hoef je namelijk nooit meer het uur te veranderen of na te kijken. De timer regelt alles zelf en corrigeert ook automatisch zomer- en winteruur.

Bijkomend voordeel

Naast het feit dat banieren een heel stijlvol reclamemedium zijn, kan je de banierdoeken ook eenvoudig vervangen. Als jouw logo verandert, of je wil tijdelijk een andere reclameboodschap verspreiden, hoef je enkel nieuwe banierdoeken te monteren.

Is dit een oplossing voor jou?

Elke gevel is anders en we bekijken graag samen met jou welk type gevelreclame of banieren best past bij jouw pand.

Dit zijn een aantal voorbeelden:

Interesse in banieren?

Wil je meer weten over de mogelijkheden met banieren? Stel je vraag, we contacteren je snel terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route