banieren

Wat zijn banieren?

Banieren zijn spandoeken die haaks op de gevel geplaatst worden. Ze worden vastgehouden door inox steunen bovenaan en onderaan. Op deze steunen is een tweede buis bevestigd, waardoor de banieren strak opgespannen kunnen worden. Voor grotere banieren is er aan de steunen ook een extra oog voorzien (vooraan), waaraan inox kabels vastgemaakt kunnen worden bij wijze van extra opspansysteem.

Banieren ook verkrijgbaar met verlichting

Verlichting is ook bij haakse spandoeken mogelijk. Vroeger gebeurde dit met halogeenspotjes, maar tegenwoordig is energiezuinige LED verlichting mogelijk. Hiervoor wordt onderaan een extra steun gemonteerd, waarop we de ledlampen monteren. Vergeet dus zeker niet vooraf te vermelden dat u uw banieren wil verlichten zodat we hier tijdig rekening mee kunnen houden tijdens de productie!

Ook een astronomische timer is een erg interessante optie. Zo hoeft u namelijk nooit meer het uur te veranderen of na te kijken. De timer regelt alles zelf en corrigeert ook automatisch zomer- en winteruur.

Bijkomend voordeel

Naast het feit dat banieren een heel stijlvol reclamemedium zijn, kan u de banierdoeken ook eenvoudig vervangen. Als uw logo verandert, of u wil tijdelijk een andere reclameboodschap verspreiden, hoeft u enkel nieuwe banierdoeken te monteren.

Is dit een oplossing voor u?

Elke gevel is anders en we bekijken graag samen met u welk type gevelreclame of banieren best past bij uw pand.

Interesse in banieren?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.