Autobelettering

Autobelettering op maat

Of het nu gaat om een kleine personenwagen of een uitgebouwde break auto, wij zorgen voor een mooie uitvoering van jouw ontwerp.

Wenst je jouw logo op jouw wagen aan te brengen? Ga je liever voor uitgebreide, opvallende prints?  Of lijkt een full wrap jou het meest interessant? Alles is mogelijk! Met auto belettering zijn de opties eindeloos.

Reclame op jouw wagen: het ideale medium

Sta je ergens geparkeerd? Moet je stoppen voor een verkeerslicht? Of sta je de file? Waar je ook rijdt, je zal steeds gezien worden.

Wagens met reclame zullen namelijk de aandacht trekken. Zeker als je kiest voor een origineel en/of ludiek ontwerp. Mensen zijn dan geneigd om meer te willen weten over jouw bedrijf. Wanneer je dan ook nog eens jouw contactgegevens op jouw wagen hebt staan, leidt dit makkelijk tot een lead.

Je hoeft slechts 1 keer te investeren in jouw autoreclame. Daarna profiteert je alleen nog maar van de voordelen. Dit maakt het bijgevolg het ideale reclamemedium!

Hoe wij de belettering aanpakken

Indien je kiest voor belettering van jouw auto, dan ga je bij ons gegarandeerd voor een grote herkenbaarheid en een stijlvolle uitstraling!

Wij proberen het je steeds zo makkelijk mogelijk te maken om de perfecte bestickering voor jouw voertuig uit te zoeken. Eén die jouw bedrijf op een fractie van een seconde in de spotlights zet.

Daarom is dit onze eenvoudige werkwijze:

1. Offerte

  • Graag weten we eerst welk voertuigtype je wenst te beletteren. Je kan jouw logo of ontwerp eventueel al doorsturen via de WeTransfer link op onze website.
  • Wens je een opvallende of sobere belettering? Wij bezorgen jou een offerte met een richtprijs.
  • Heb je jouw keuze gevonden en ga je akkoord met het prijsvoorstel? Dan schieten wij in actie!

2. Ontwerp

Wij voeren jouw idee uit en creëren een digitaal ontwerp. Zodra je 100% tevreden bent, zijn wij dit ook. Dan plannen we een afspraak in voor het aanbrengen van de autobelettering.

3. Belettering

Wij voorzien jouw voertuig van een stijlvolle belettering gemaakt uit een kwaliteitsvolle folie.

De kleefletters of digitale prints brengen we steeds met de grootste zorg aan. Reken er dus op dat dit proces meestal een dag in beslag neemt. Daarna kan je genieten van jouw nieuwe blikvanger!

Andere bestickeringen

Naast jouw auto kunnen wij eveneens jouw bestelwagen, vrachtwagen, autobus, aanhangwagen of zelfs volledig wagenpark voorzien van bestickering. Elk voertuig gieten wij voor jou in een nieuw jasje.

Ook interesse in het beletteren van jouw wagen?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren je eerstdaags terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bel nu
Route