autobelettering

Autobelettering op maat

Of het nu gaat om een kleine personenwagen of een uitgebouwde break auto, wij zorgen voor een mooie uitvoering van uw ontwerp.

Wenst u uw logo op uw wagen aan te brengen? Gaat u liever voor uitgebreide, opvallende prints?  Of lijkt een full wrap u het meest interessant? Alles is mogelijk! Met auto belettering zijn de opties eindeloos.

Reclame op uw wagen: het ideale medium

Staat u ergens geparkeerd? Moet u stoppen voor een verkeerslicht? Of staat u in de file? Waar u ook rijdt, u zal steeds gezien worden.

Wagens met reclame zullen namelijk de aandacht trekken. Zeker als u kiest voor een origineel en/of ludiek ontwerp. Mensen zijn dan geneigd om meer te willen weten over uw bedrijf. Wanneer u dan ook nog eens uw contactgegevens op uw wagen hebt staan, leidt dit makkelijk tot een lead.

U hoeft slechts 1 keer te investeren in uw autoreclame. Daarna profiteert u alleen nog maar van de voordelen. Dit maakt het bijgevolg het ideale reclamemedium!

Hoe wij de belettering aanpakken

Indien u kiest voor belettering van uw auto, dan gaat u bij ons gegarandeerd voor een grote herkenbaarheid en een stijlvolle uitstraling!

Wij proberen het u steeds zo makkelijk mogelijk te maken om de perfecte bestickering voor uw voertuig uit te zoeken. Eén die uw bedrijf op een fractie van een seconde in de spotlights zet.

Daarom is dit onze eenvoudige werkwijze:

1. Offerte

  • Graag weten we eerst welk voertuigtype u wenst te beletteren. U kan uw logo of ontwerp eventueel al doorsturen via de WeTransfer link op onze website.
  • Wenst u een opvallende of sobere belettering? Wij bezorgen u een offerte met een richtprijs.
  • Heeft u uw keuze gevonden en gaat u akkoord met het prijsvoorstel? Dan schieten wij in actie!

2. Ontwerp

Wij voeren uw idee uit en creëren een digitaal ontwerp. Zodra u 100% tevreden bent, zijn wij dit ook. Dan plannen we een afspraak in voor het aanbrengen van de autobelettering.

3. Belettering

Wij voorzien uw voertuig van een stijlvolle belettering gemaakt uit een kwaliteitsvolle folie.

De kleefletters of digitale prints brengen we steeds met de grootste zorg aan. Reken er dus op dat dit proces meestal een dag in beslag neemt. Daarna kan u genieten van uw nieuwe blikvanger!

Andere bestickeringen

Naast uw auto kunnen wij eveneens uw bestelwagen, vrachtwagen, autobus, aanhangwagen of zelfs volledig wagenpark voorzien van bestickering. Elk voertuig gieten wij voor u in een nieuw jasje.

Ook interesse in het beletteren van uw wagen?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Anderen bekeken ook: