Jouw auto beletteren: de beste reclame

Autobelettering is één van de meest effectieve en voordeligste reclamevormen die je maar kan inzetten. Beweging trekt nog steeds aandacht en daar draait het om bij reclame.

Je kunt ervoor kiezen om jouw logo, bedrijfsnaam of slagzin op jouw voertuig te beletteren. Of ga voor een stijlvolle car wrap en voorzie het voertuig van een gloednieuw en opvallend jasje. Argo zorgt ervoor!

Onze troeven

Op tijd geleverd

Wij weten dat jouw tijd enorm kostbaar is. Daarom hanteren wij een stipte planning, zodat je weet wanneer jouw wagen zal worden bestickerd. Bovendien melden wij je op voorhand hoe lang de belettering in beslag zal nemen. Op deze manier kan je tijdig op jouw andere afspraken aankomen.

Digitaal ontwerp

Indien je zelf geen ontwerp hebt om jouw wagen te bestickeren, dan ontwerpen wij dit graag voor jou. Hierbij houden we rekening met jouw huisstijl, kleuren en logo.
We beschikken over een voertuigbibliotheek waarin duizenden aanhangwagens, auto’s, bestelwagens, bussen en vrachtwagens opgelijst staan. Je hoeft ons dus enkel nog te vertellen welk merk en type voertuig jij hebt en wij doen het nodige.

Uniek: 5 jaar garantie

Met meer dan 25 jaar ervaring in beletteringen, is Argo een van de weinige reclamebedrijven die je 5 jaar garantie geeft op alle voertuigbeletteringen en carwraps.

Onze werkwijze

Wil je jouw auto beletteren? Dan maak je de juiste keuze. Hiermee ga je voor een grote herkenbaarheid en een stijlvolle uitstraling!

Wij proberen het je steeds zo makkelijk mogelijk te maken om de perfecte bestickering voor jouw wagen uit te zoeken. Eén die jouw bedrijf op een fractie van een seconde in de spotlights zet.

Offerte

  • Graag weten we eerst welk voertuigtype je wenst te beletteren. Je kan jouw logo of ontwerp eventueel al doorsturen via de WeTransfer link op onze website.
  • Wens je een opvallende of sobere belettering? Wij bezorgen jou een offerte met een richtprijs.
  • Heb je jouw keuze gevonden en ga je akkoord met het prijsvoorstel? Dan schieten wij in actie!

Ontwerp

Wij voeren jouw idee uit en creëren een digitaal ontwerp. Zodra je 100% tevreden bent, zijn wij dit ook. Dan plannen we een afspraak in voor het aanbrengen van de autobelettering.

Belettering

Wij voorzien jouw voertuig van een stijlvolle belettering. Reken erop dat dit meestal een dag in beslag neemt. Daarna kan je genieten van jouw nieuwe blikvanger!

Belettering zonder zorgen

Je ziet het: wij garanderen jou belettering zonder zorgen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij denken met veel plezier met jou mee!

Interesse in auto belettering?

Stel je vraag, we contacteren je snel terug.

  • Foto's of logo's meesturen (max 3)

  • Stuur eventueel foto's of logo's (3 st)
    Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, doc, psd, jpeg, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Insert Content Template or Symbol
Bel nu
Route