werfborden

Vooral in de bouwsector zijn gepersonaliseerde werfborden onmisbaar

Bouwfirma’s, aannemers en toeleveranciers plaatsen regelmatig werfborden op Heras hekken en andere afsluitingen aan bouwwerven of op paaltjes in de voortuin. Deze werfbordjes zijn voor bouwprofessionals namelijk onmisbare reclame. Behalve lichte werfborden zijn ook spandoeken daarvoor erg handig. Deze zijn oprolbaar en dus compact te transporteren en eveneens gemakkelijk aan een afsluiting te bevestigen.

Werfborden in alle maten en gewichten

Materialen

Voor kleinere werfborden wordt meestal Duoprop, polystreen of pvc gebruikt.

Vooral de Duoprop of kanaalplaat is erg in trek. Dit materiaal heeft een soort wafelstructuur dankzij de luchtkanaaltjes, waardoor de borden erg licht in gewicht zijn.

Beschikbare formaten

De formaten die courant gebruikt worden zijn:

  • 35 x 50 cm
  • 50 x 70 cm
  • 70 x 100 cm
  • of op maat

Extra opties

  • boorgaten op de hoeken
  • veiligheidspictogrammen op de werfborden (bv. helm verplicht, verboden toegang voor onbevoegden enz.)
  • werfstickers laten bijdrukken in hetzelfde formaat
  • extra magneetborden in hetzelfde formaat voor op uw bestelwagen

Immoborden

Behalve de rechte werfborden in standaardformaten kunnen we ook werfborden in V-vorm produceren. Deze variant is vooral gekend in de immobiliënsector.

Bij deze makelaarsborden worden er snedes gemaakt vooraan in het midden, achteraan links en rechts. De zijkanten achteraan voorzien we van dubbelzijdige kleefband zodat het bord gemakkelijk en in slechts enkele seconden bevestigd kan worden aan ramen. Het is echter wel aangeraden om de vensters eerst grondig te reinigen en te ontvetten om optimale kleefkracht te verzekeren. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. Wij hebben zelfs geschikte reinigingsmiddelen ter beschikking.

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :