tijdelijke belettering

Tijdelijke belettering voor kortstondige reclame

Tijdelijke belettering gebruiken we meestal voor de aankondiging van solden, opendeurdagen, evenementen, promoties, de zoektocht naar personeel of andere activiteiten.

Verwijderbaar materiaal

Voor de tijdelijke bestickering van vitrines en ramen hebben we eenvoudig verwijderbare kleefletters en zandstraalfolie.

Magneetstickers

Rijdt u bijvoorbeeld met een leaseauto, gebruikt u het bedrijfsbusje ook privé of wilt u de reclame in uw zaak gewoon graag regelmatig veranderen? Dan kunt u eveneens magneetstickers inzetten voor tijdelijke belettering.

Magneet stickers zijn ideaal als u soms met reclame wil rijden en soms niet.

Deze bestickering heeft een magnetische belijming waardoor u de sticker zo vaak als u wilt op uw voertuig kunt plakken en weer kunt verwijderen.

Bovendien bedrukken we de autostickers met solvent inkten zodat ze niet verkleuren bij buitengebruik.

Extra troeven magnetische belettering

  • Magneetstickers zijn minder omslachtig dan tijdelijke belettering. Ze zijn goedkoper en het is praktischer als u de stickers verschillende keren wenst te gebruiken.
  • De stickers zijn steeds opnieuw inzetbaar. Heeft u jaarlijks dezelfde campagnes die terugkomen? Dan kunt u bijvoorbeeld 4-5 verschillende magneetborden roteren naar hartenlust. Wissel ze dan per seizoen, thema of bij de solden. Superhandig!
  • Met magneetstickers kunt u eveneens uw interieur opvrolijken. Ze pimpen het uitzicht van uw receptie of zorgen ervoor dat uw vergaderruimte een inspirerende plek wordt.

Wilt u ook tijdelijke stickers?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :

Anderen bekeken ook: