t-shirts bedrukken

T-shirts bedrukken met uw logo?

Bekijk hier het online aanbod van t-shirts.

We kunnen heel wat t-shirts bedrukken met uw logo, zowel in promotiekledij als in bedrijfskledij. We hebben ontzettend veel keuze zodat u zeker het meest geschikte t-shirt vindt voor uw toepassing. Aarzel echter zeker niet om ons te contacteren voor deskundig advies, een beperkte selectie met voorstellen in functie van uw voorkeuren of een vrijblijvend prijsvoorstel.

Onze toppers

  • B&C Exact T-shirt – groot kleurenpalet

Op zoek naar t-shirts die goed scoren op prijs/kwaliteit en eveneens verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren? Dan zijn dit ongetwijfeld de t-shirts die u zoekt.

  • B&C Perfect Pro – duurzaam in gebruik

U wilt t-shirts bedrukken waar u en uw werknemers nog lang genot van hebben? Deze t-shirt kan op hoge temperaturen gewassen worden en is bovendien droogkastbestendig. Dit gamma is ons antwoord op uw vraag naar een duurzame en kwaliteitsvolle oplossing.

  • Fruit of the Loom – betaalbaar en stijlvol

Deze stijlvolle t-shirts met ronde hals bieden u een betaalbare oplossing en zijn ideaal als promokledij voor bedrijven en verenigingen.

  • Gildan Ladies V-neck – vrouwelijk en elegant

Vaak gaan promokledij en mode niet samen, maar deze Gildan t-shirts met V-hals weten de dames vast te charmeren. Deze t-shirt sluit mooi aan langs de taille, is lang genoeg qua model en is verkrijgbaar aan erg interessante prijzen.

  • Gildan Tank Top – het ‘marcelleke’

Deze t-shirt zonder mouwen is best bekend als het ‘marcelleke‘. Hip voor op (zomer)evenementen, jeugdverenigingen, 100-dagen en heel wat andere happenings. Zoals u ziet, bieden we veelzijdige modellen die comfortabel en stevig aanvoelen én speciaal geselecteerd zijn om te kunnen borduren of bedrukken met uw logo.

T-shirts bedrukken: onze aanpak

  • Laat ons weten voor welke toepassing u shirts zoekt om een maatwerk offerte met enkele geschikte modellen te ontvangen. Vermeld het er zeker bij als u reeds een bepaald merk gewoon bent. Daar houden we graag rekening mee.
  • Vervolgens bekijken we samen met u, of uw logo kan worden gedrukt op het gekozen model en hoe het resultaat er zal uitzien via een realistisch computervoorbeeld.
  • Eventueel stellen we enkele pasmodellen ter beschikking zodat u gerust bent dat u zeker de juiste maten bestelt.
  • De leveringsdatum wordt in onderling overleg bepaald en we sturen u een mailtje zodra uw bestelling klaar ligt voor afhaling.

Interesse in kledij?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :