sweaters bedrukken

Bekijk hier het online aanbod van sweaters.

Sweaters bedrukken in lijn met uw huisstijl

We hebben een ruim assortiment aan sweaters, zowel in promotiekledij als in bedrijfskledij. Eigenlijk te veel, maar hoe meer keuze, hoe beter we inspelen op uw vraag. Hieronder vindt u een selectie van sweaters die we voor u kunnen bedrukken.

  • B&C Set In – de smaakvolle standaard

U wilt dat wij uw sweaters bedrukken en u bent op zoek naar een mooie prijs-kwaliteitoplossing, dan zit u met deze sweaters goed. Een standaard model met ronde hals, zonder al te veel franjes, maar toch smaakvol.

  • B&C Sweater Hero Pro – stevig en stijlvol

Een sweater met versterkte ronde hals en mouwuiteinden, droogkast bestendig en mooi design. Deze sweaters bedrukken wij graag volgens uw wensen en voorkeuren.

  • Kariban Hooded Sweater met rits – draag duurzaam

Deze sweater is uitgerust met een rits, gecontrasteerde nektape en capuchon. Vooraan is er een ‘kangoeroezak’ voorzien om kleinigheden in op te bergen. Deze sweaters bedrukken zorgt steeds voor een mooi resultaat.

  • Gildan Hooded Sweatshirt – kleurenpalet aan sweaters

De ideale oplossing voor jeugdverenigingen, 100-dagen en al uw andere evenementen. Het unisex model is voorzien van een ruime snit met kap, ‘kangoeroezak’ en is verkrijgbaar in een twintigtal kleuren.

Bedrukken en borduren

Onze sweaters zijn ontworpen voor optimaal draagcomfort en een lange duurzaamheid. Bovendien ze zijn speciaal geselecteerd om te kunnen bedrukken of borduren. Want niet elke sweater is zomaar geschikt om te bedrukken.

Begeleiding

Onze keuze is heel groot, zodat we u graag begeleiden in uw zoektocht. Voelt u liever de kwaliteit? Spring dan zeker eens binnen in onze showroom. Of als u ons zegt voor welke toepassing u sweaters zoekt, doen we spontaan een voorstel. Vraag gerust meer info, ook als u een merk zoekt dat hier niet bijstaat.

We zijn er voor u, met meer dan 25 jaar ervaring.

Interesse in kledij?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :