reclameborden

Belettering op reclameborden en reclamepanelen

Wanneer we kleefletters op borden aanbrengen, spreken we van reclamepanelen of reclameborden. Voor dergelijke borden gebruiken we bij Argo Reclame onder meer Dibond (alucobond) of pvc. Deze materialen zijn weersbestendig, duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en bijzonder veelzijdig qua toepassingen.

Dibond

Dibond is een extreem maatvaste en weersbestendige aluminium sandwichplaat. Deze blijft zelfs in zwart gelakte uitvoering maatvast in direct zonlicht! De meest courante dikte voor een Dibond plaat is 3 mm, maar ook andere diktes zijn mogelijk. Dibond reclameborden kunnen we verder ook in een aluminium kader verwerken en/of in een driehoekig A-frame. Zo kan u ze bijvoorbeeld gemakkelijk in de voortuin plaatsen en het frame naar wens verplaatsen. Hetzelfde A-frame kan bovendien meteen dienen als opstelling om een spandoek op te hangen.

PVC

Als alternatief voor Dibond, gebruiken we ook PVC als ondergrond voor reclameborden. Ook dit materiaal is weersbestendig en duurzaam van kwaliteit, maar wel onderhevig aan een minimale krimp/uitzetting. Daarom wordt pvc eerder aanbevolen voor kleinere borden (minder dan 2 m²) en dat zowel voor binnen- als buitengebruik. De courante dikte is hier 10 mm.

Beide materialen houden we bij Argo in ruime aantallen voorradig zodat ze meteen op maat gezaagd kunnen worden in onze zagerij en kunnen worden bedrukt met de opdruk van uw keuze. Snelle leveringen zijn dus mogelijk!

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :