raamstickers laten drukken

Raamstickers laten drukken, is een interessante optie om op uw ramen of uw etalage of vitrine een bepaalde sfeer te creëren die in dezelfde lijn ligt als uw huisstijl. Met raamstickers kan u immers alle kanten uit. De mogelijkheden en de toepassingen zijn eindeloos.

Voordelen

  • Bestand tegen vandalisme
  • Lange levensduur
  • Sfeerscheppend, geeft kleur aan uw pand
  • Efficiënte oplossing tegen inkijk

Toepassingen

One way vision

One way vision stickers (ook wel vision print genoemd) zijn stickers met kleine ronde gaatjes in. De meeste mensen zullen deze optie vooral herkennen door het gebruik als busreclame. Dankzij de perforatie kan u wél gemakkelijk naar buiten kijken, maar voorbijgangers kunnen moeilijker naar binnen kijken en zien vooral de reclameboodschap.

Opmerking: ’s avonds, als er binnen licht brandt en het buiten donker is, kan een voorbijganger wél gemakkelijk naar binnen kijken. Hier kunnen dus extra maatregelen nodig zijn om privacy te garanderen.

Kleefletters

Kleefletters zijn uitgesneden teksten of gedrukte stickers. Deze worden meestal gebruikt om de huisstijl verder te zetten op de vensters of om reclame te maken voor tijdelijke acties, promoties en solden.

Voor promoacties zijn ook de easy-dot stickers  erg populair vanwege de eenvoud in kleven en verwijderen.

Zandstraaleffect

Wilt u vooral meer privacy creëren, maar toch nog daglicht binnenlaten? Dan zijn raamstickers met melkglas- of zandstraaleffect net wat u zoekt. Deze stickers zijn uitermate geschikt voor vergaderzalen, dokterspraktijken, inkomdeuren (logo), …

U kan zowat alles op raamstickers laten drukken. Neem gerust even contact met ons op om uw beoogde doelstellingen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Interesse in stickers?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :