QR stickers

U heeft QR stickers nodig? Wij begeleiden u van bij het idee, tot het ontwerp en de productie.

Waarom QR stickers?

 • QR stickers vertonen een soort barcode die men kan scannen met een smartphone.
 • Zowel contactgegevens als tekst of een link naar een webpagina kan in de code verwerkt worden.
 • Uw prospecten verliezen geen tijd meer met typen. Een keer scannen volstaat om informatie op te zoeken en op te slaan. Dat is bijvoorbeeld erg handig om op veilige wijze contactgegevens op te slaan van een wagen voor u in de file.

Tips & trics

Verwijzen naar webadressen (URL)

 • De URL moet verwijzen naar een pagina die in de toekomst blijft bestaan. Met andere woorden: u linkt best naar een pagina van uw eigen website die u zelf kan beheren. 5 jaar later moet de pagina namelijk nog steeds bereikbaar zijn.
 • Denk aan mobile friendly websites, zodat uw website ook effectief raadpleegbaar en leesbaar is via elk type smartphone. Kleinere schermen vragen om eenvoudige pagina’s, een duidelijke opmaak en een overzichtelijk navigatiemenu.

Verwijzen naar contactgegevens

 • QR stickers met tekst
  Na het scannen krijgt men zowel tekst als een adres op het scherm. Het is echter niet mogelijk om rechtstreeks een telefoonnummer te bellen of contacten toe te voegen, maar de tekst kan bijvoorbeeld wel doorgemaild worden.
 • QR stickers op basis van vCard of meCard
  Na het scannen krijgt men contactgegevens in de vorm van een ‘digitaal visitekaartje’ met de vraag of u die wil toevoegen aan uw contacten. Dit heeft als voordeel dat uw klant met één druk op de knop contactgegevens kan bewaren op zijn/haar smartphone.

U ziet het, er zijn verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Welke optie u best neemt, daarbij adviseren we u met plezier.

Interesse in stickers?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :