Polo bedrukken

Bekijk hier het online aanbod van polo’s.

U wilt polo’s bedrukken met uw logo?

Bij ons heeft u een grote keuze aan polo’s, zowel in promotiekledij als in bedrijfskledij. Eigenlijk te veel, maar hoe meer keuze, hoe beter we inspelen op uw vraag. U bent op zoek naar een stijlvolle uitstraling van uw bedrijf of vereniging? Wij kunnen voor u polo’s bedrukken! Hieronder vindt u alvast een selectie uit ons assortiment.

B&C Safran Polo – groot kleurenpalet

Op zoek naar polo’s in verscheidene kleuren én een mooie prijs-kwaliteitsverhouding hebben?  Dan zijn dit de polo’s die wij voor u kunnen voorzien van uw logo. Ook voor dames kunnen wij er bedrukken.

Kariban Polo korte mouwen – getailleerde snit

Modieus en wasbaar op 60°, dat is wat u krijgt dankzij 100% katoen piqué. Dames zullen tevreden zijn met de getailleerde snit en het model dat lang genoeg is.

B&C Polo Energy Pro – de polo voor de pro

Deze polo bestaat uit polykatoen (65% polyester en 35% katoen) met het oog op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Daardoor zijn deze polo’s kleurvast en bovendien eenvoudig in onderhoud (geschikt voor de wasdroger en wasbaar op 60°). Deze polo bedrukken we graag volgens uw huisstijl.

Zoals u ziet bieden we veelzijdige modellen aan die comfortabel en stevig aanvoelen én speciaal geselecteerd zijn om te kunnen borduren of bedrukken met uw logo. Wij begeleiden u maar al te graag in uw zoektocht!

Polo bedrukken: onze werkwijze

  • Als u ons zegt voor welke toepassing u een polo zoekt dan krijgt u van ons een offerte met enkele modellen. Specifieer alvast of u een korte of lange mouw, een getailleerd of niet-getailleerd model of een ontwerp voor dames, heren of beiden wil. Ook indien u een bepaald merk gewoon bent, vraag dan gerust meer info.
  • Vervolgens bekijken we samen met u of uw logo kan worden gedrukt op het gekozen model en hoe het er gaat uitzien (via computervoorbeeld).
  • Eventueel stellen we enkele pasmodellen ter beschikking zodat u zeker de juiste maten bestelt.
  • In onderling overleg bepalen we een leveringsdatum. U krijgt dan van ons een e-mail zodra de bestelling klaar is.

Interesse in kledij?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :