Werkkledij en veiligheidskledij

werkkledij en veiligheidskledijWaarom niet uw werkkledij bedrukken of borduren met logo?

Werkkledij is allereerst beschermende kledij, maar ook workwear die vooral comfortabel moet zitten. Dat hebben we bij Argo goed begrepen. Vooral onze B&C pro reeks ligt goed in de markt. Deze reeks biedt namelijk topkwaliteit aan sterk concurrentiële prijzen.

Onder veiligheidskledij verstaan we vooral de hoge zichtbaarheidskledij zoals reflecterende jassen en fluo hesjes, die zorgen dat u zichtbaar bent in het verkeer. Een fluovestje verhoogt ook de zichtbaarheid en veiligheid van kinderen op weg naar school. Niet onbelangrijk en dus zijn al onze veiligheisjasjes conform aan de Europese veiligheidsnorm EN471. Toch kunnen we ook dergelijke veiligheids- en werkkledij bedrukken of borduren met een ontwerp naar keuze. Bij Argo Reclame hebben we immers de nodige expertise in huis om een bedrukking aan te brengen zonder de technische eigenschappen van de producten in gevaar te brengen.

Graag wat meer uitleg over de mogelijkheden en tarieven? Neem dan aub even contact met ons op. Wij lichten u met plezier een en ander toe.

Indien u iets specifiek zoekt, kijk dan gerust eens in onze online catalogus.

Heeft u vragen over onze workwear ?

Vraag info via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen