Mascot werkkledij: de troeven

Marc De BockNieuws, Werkkledij

mascot werkkleding

Mascot is een van onze bekendste en beste merken. Argo is dan ook Mascot verdeler voor de regio. De referentie voor goed zittende, trendy werkkledij.

Mascot troeven

We hebben dit merk gekozen omdat het volgende troeven in huis heeft:

  • Perfecte pasvorm: zitten, staan of knielen. Met Mascot heeft u steeds een optimale bewegingsvrijheid, zonder dat de werkkledij knelt of gaapt.
  • Volledige lijn in een zelfde kleur. Als u bijvoorbeeld een groene tenue kiest, dan kan u alle werkkledij in hetzelfde groen krijgen.
  • Extra duurzaam: alle materialen zijn extreem sterk (gebruik van Cordura en Kevlar). De naden van de broeken zijn drievoudig gestikt en de zakken zijn extra verstevigd.
  • Ruimte voor gereedschap: de werkbroeken hebben veel zakken. Zelfs voor uw gsm is er een zakje apart. Heel functionele werkkledij.
  • De juiste maat: de werkbroeken zijn te verkrijgen in verschillende lengtematen. Zodat de kniezakken altijd op de juiste plaats zitten.

Kom de kleding uitproberen

U kan alle werkkledij passen in onze showroom. Kom eens langs, en we bekijken samen de mogelijkheden wat werkkledij van Mascot voor u kan betekenen.

Interesse?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :

Deel dit bericht

Anderen bekeken ook: