Servies en glazen met logo

Marc De BockNieuws, Relatiegeschenken

Servies en glazen met logo

Een must-have voor een onvergetelijke eerste indruk

Nog op zoek naar een originele toets voor uw nieuwjaarsreceptie of bedrijfsfeest? Bedrukte glazen met logo of tekst naar keuze zullen zeker een bijzondere indruk op uw gasten nalaten. Of waarom uw bezoekers niet verwennen met een heerlijk tasje koffie in een bedrukte koffietas met uw bedrijfslogo en slogan?

Bij Argo Reclame in Lokeren bedrukken we allerhande servies met een afbeelding, foto of tekst naar keuze. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Water-, wijn- of champagneglazen met bedrukking of gravure
  • Kwalitatief porselein met opdruk
  • Bestek met stijlvolle gravure
  • Mokken en koffietassen met gepersonaliseerde opdruk

Stijlvol – kwaliteit

We bekijken bij elke aanvraag welk type bedrukking mogelijk is voor het gekozen type servies. Dat kan bijvoorbeeld een meerkleurige opdruk zijn, een stijlvolle gravure of een elegant zandstraaleffect voor glazen met logo. Dankzij deze doordachte aanpak zal uw bedrukt servies met logo er niet alleen nu stijlvol en origineel uitzien, maar ook na courant gebruik. We leveren immers uitsluitend kwalitatieve serviezen en duurzaam hotelporselein dat vaatwasbestendig is en dat geldt ook voor onze opdruk of gravure!

Kortom, ook gebruiksvriendelijkheid vinden we bijzonder belangrijk. Enkel zo kan u immers zonder blozen elke dag opnieuw uw gepersonaliseerd servies uit de kast halen. Heeft u slechts een beperkte kastruimte ter beschikking, dan zijn onze stapelbare koffietassen trouwens een echte aanrader en ook die kunnen we uiteraard van uw bedrijfslogo voorzien.

Enkele ideeën

Er zijn meerdere goede redenen om servies en glazen te laten personaliseren met opdruk.

Voor bedrijven is een koffieservies met bedrukking een originele manier om bezoekers te verwelkomen. Of waarom niet het welkomstdrankje presenteren op de nieuwjaarsreceptie, ander bedrijfsevenement of de beursstand in gepersonaliseerde glazen met logo?

Borden, bestek en glazen met opdruk of gravure zijn niet enkel interessant voor dagelijks gebruik in horecazaken, voor andere types bedrijven zijn het ook erg leuke relatiegeschenken die de ontvanger ongetwijfeld nog lang zal gebruiken.

Staat er binnenkort ook een gepersonaliseerd servies in uw kast?

Is zo’n origineel servies of glazen met logo net wat u zoekt? Laat het ons weten om enkele ideeën, voorbeelden en een maatwerk prijsofferte te ontvangen. Tip: Als u uw glazen met bedrukking of gravure snel bestelt, kan u er eventueel nog mee klinken op de nieuwjaarsreceptie.

Interesse?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :

Deel dit bericht

Anderen bekeken ook: