magneetplaten

Magneetplaten, multifunctioneel en praktisch

Magneetplaten zijn een leuk reclamemiddel en bieden verschillende voordelen ten opzichte van andere tools:

1. Flexibiliteit

U kunt uw reclame laten zien waar en wanneer u dit wilt. Een magneetbord is steeds makkelijk te plaatsen én te verwijderen. U bent nooit gebonden aan reclame op één vaste plaats en kunt zo’n plaat dus heel flexibel inzetten.

2. Minder omslachtig dan tijdelijke belettering

U kunt een tijdelijke autobelettering laten plaatsen op uw voertuig, maar in vergelijking met magneetplaten is dat wel een omslachtige en duurdere oplossing. Vooral als u de magneetstickers verschillende keren wenst te gebruiken.

Wanneer u met uw bedrijf bezig bent, kunt u zo’n magneetbord op uw voertuig plaatsen. Thuis of op vakantie verwijdert u de plaat en u kunt weer genieten van uw privacy!

3. Steeds opnieuw inzetbaar

Heeft u jaarlijks altijd dezelfde campagnes die terugkomen? Dan kunt u bijvoorbeeld 4 verschillende magneetborden roteren naar hartenlust. Wissel ze per seizoen, thema of bij de solden. Zeer handig!

4. Bewegwijzering

Is uw firma slechts enkele dagen per week beschikbaar/bereikbaar, bijvoorbeeld omdat u een pop-upwinkel heeft? Of werkt u vanuit diverse locaties? Dan is het handig als u plaatselijke bewegwijzering kunt aanbrengen en deze weer kunt weghalen wanneer u niet aanwezig bent.

5. Opfleuren van interieur

Ook al wordt zo’n magneetbord voornamelijk ingezet voor reclame op auto’s of gevels, sommige organisaties brengen een plaat aan om het interieur op te vrolijken. Zij pimpen het uitzicht van hun receptie met kleurrijke magneten of zorgen ervoor dat de vergaderruimte een inspirerende plek wordt.

U ziet het, er zijn heel wat voordelen gebonden aan het gebruiken van een magneetplaat.

Heeft u ook interesse in magneetplaten?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :