Kleefletters zijn stickers, uitgesneden in een bepaalde vorm, die gekleefd kunnen worden op verschillende ondergronden. Dat kunnen bijvoorbeeld voertuigen zijn, maar ook borden, vitrines en buitenmuren.

Permanente of tijdelijke kleefletters?

De pvc folie die we voor deze letters gebruiken is in diverse kleuren en kwaliteiten te verkrijgen. Zo hebben we er bijvoorbeeld die uitermate geschikt zijn voor tijdelijke promoacties. Deze kunnen eenvoudig verwijderd worden zonder lijmresten achter te laten. We maken echter ook letters voor langdurige hechting met een permanenter karakter. Onze aangepaste autostickers zullen bijvoorbeeld 5 tot 7 jaar goed hechten op de carrosserie en zijn ook erg duurzaam. Ze zijn zelfs carwashbestendig!

De nieuwste trends

Steeds vaker worden kleefletters in full-color bedrukt. Photoshop prints worden hierbij afgedrukt op onze eigen printers en uiterst precies in de juiste vorm gesneden. Dergelijke kleefletters zijn echte eye-catchers en uiterst geschikt als multifunctioneel reclamemedium.

Onze stickers plakken overal!

Deze stickers zijn geschikt voor heel diverse toepassingen zoals beletteringen, magneetborden, reclameborden, reclamezuilen etc.

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :