verlichting reclameborden

De Eco Led-tube is een lichtkoof die uitgerust is met led verlichting en perfect kan dienen voor verlichting reclameborden en spandoekframes.

Deze Eco Led-tube reclameverlichting heeft tal van voordelen: ze is energiezuinig, onderhoudsarm, ecologisch en ook gemakkelijk te plaatsen. Dat maakt de Eco LED tube bijzonder interessant voor verlichting reclameborden en frames voor spandoekbevestiging.

Rekenvoorbeeld van de energiebesparing

Ter illustratie nemen we een reclamebord van 3 meter breed op 1 meter hoog. Om dit te verlichten, zijn er 3 mogelijkheden:

  • 2 halogeenspots van 300 Watt met dus een totaal vermogen van 600 Watt
  • Een TL-tube van 3 meter: een lichtkoof met TL-verlichting: 94 Watt
  • Een Eco Led-tube van 3 meter: 65 Watt

U merkt het. De ECO Led tube is veruit de meest energiezuinige oplossing en verbruikt maar liefst 10 keer minder energie dan halogeenspots.

Onderhoudsarm

De verlichting van reclameborden plaatsen we meestal op een zekere hoogte. De vervanging van de lampen is daardoor vaak geen eenvoudige opdracht en hoe minder lampen u moet vervangen, hoe beter. Ook hier scoort de Eco-Led tube bijzonder goed. We zetten de branduren van de verschillende mogelijkheden op een rij:

  • halogeenlampen: 2.000 uur
  • TL-lampen: 10.000 uur (nieuwe generatie 2012)
  • Eco-led verlichting: 50.000 uur

De Eco-led tube gaat dus 5 x langer mee dan TL-verlichting en dat is zo’n 25 keer langer dan halogeenlampen. U zal ze dus heel wat minder vaak moeten vervangen.

Ecologisch

Het profiel van de Eco-Led tube is vervaardigd uit recycleerbaar aluminium.

Gemakkelijk te plaatsen

Een Eco-led tube van 3 meter lang weegt slechts 4 kg en heeft daardoor slechts 2 steunen nodig. Die steunen kan u eerst plaatsen en er vervolgens de lichtkoof eenvoudig inklikken. Ondanks de eenvoudige plaatsing, bezorgen we u toch een overzichtelijke handleiding zodat u deze verlichting zelf kan plaatsen. Al kan u uiteraard eveneens een beroep doen op ons ervaren plaatsingsteam om uw reclameverlichting te installeren.

Toepassingen

We hebben verschillende beugels, waardoor u de Eco-led Tube kan plaatsen op:

  • een muur, boven een reclamebord (vlakke bevestiging)
  • bestaande frames van spandoeken (ronde bevestiging)
  • A-frames: aluminium frames voor spandoeken (driehoekige bevestiging)

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :