easy-dot stickers

Waarom easy dot stickers?

Easy dot stickers zijn opvallend snel aan te brengen en ook heel snel te verwijderen. Dat maakt deze stickers uitermate geschikt voor tijdelijke promoacties. Time is money en net daarom is het belang van de tijdswinst bij het kleven van stickers niet te onderschatten en ook het verwijderen van de stickers moet eenvoudig en snel kunnen gaan. Met de easy dot stickers is dat gegarandeerd. Geen vervelende lijmranden, of gepruts om een sticker van het raam te krijgen hier!

Waarom deze stickers zo praktisch zijn?

Deze stickers hebben een lijmlaag die in kleinde lijmdots op de achterkant van de sticker zit. Er is voldoende ruimte tussen de dots om lucht te laten ontsnappen. Het resultaat: kleven zonder blazen en dus ook zonder frustratie. Zelfs kleine kinderen kunnen easy dot stickers en posters recht aanbrengen.

Toch niet ideaal gepositioneerd? Geen probleem!

Maak het stickervel voorzichtig los en breng de sticker gewoon opnieuw aan. Gesofisticeerde rakeltechnieken of vloeistoffen zijn hierbij overbodig. Eenvoudigweg even aanwrijven met een spateltje of met de hand volstaat!

“Groundbreaking technologie op vlak van belettering en bestickering.”

Deze stickers zijn ons antwoord op de courante vraag naar een betaalbare sticker die ook eenvoudig te plaatsen is.

Heel wat praktische voordelen

  • Steeds strak geplakt
  • Gebruiksvriendelijk (zowel een dummy als specialist kan met deze stickers aan de slag)
  • Perfect promotiemiddel
  • Leverbaar in glanzend wit, mat wit en transparant
  • Te verkrijgen in elke vorm
  • Luchtbellen en neepjes zijn verleden tijd
  • Laat geen lijmresten achter bij het verwijderen van stickers

Toepassingen

Easy dot stickers zijn zowel geschikt voor reclameboodschappen op lange termijn als voor tijdelijke acties, beurzen of andere gelegenheden. Er zijn ook geen beperkingen qua weersomstandigheden, de sticker kan daardoor zowel outdoor worden gekleefd (zelfs bij temperaturen onder het vriespunt) als binnen in uw kantoor, winkel of andere ruimte. Deze stickers zijn bovendien geschikt voor verschillende dragers zoals voertuigen, vitrines, oneffen oppervlakken,… De bubble free folie blijft eenvoudig kleven en is gemakkelijk aan te brengen op elke ondergrond.

Wilt u zulke easy dot stickers laten maken? Dan bent u bij Argo Reclame aan het juiste adres!

Interesse in stickers?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :