belettering vitrines

Waarom vitrines en ramen beletteren?

Met belettering vitrines kan u uw zaak extra laten opvallen in het straatbeeld. Dit kan permanent, maar ook voor tijdelijke promo acties. We hebben immers zowel eenvoudig verwijderbare kleefletters en zandstraalfolie voor tijdelijk gebruik, maar eveneens duurzame folies die nette publiciteit op lange termijn garanderen.

Kleefletters

Kleefletters zijn zelfklevende letters die kunnen worden gemaakt in verschillende kleuren, groottes en lettertypes. De mogelijkheden zijn als het ware onbeperkt.
U kan niet alleen op Argo Reclame vertrouwen om de kleefletters helemaal op maat te maken, maar ook om ze te plaatsen. We beschikken immers over een eigen plaatsingsteam dat uw reclameboodschap heel zorgvuldig op uw etalage en ramen kan komen aanbrengen.

Visionprint folie

Wilt u een logo, foto of boodschap op uw ramen plaatsen, maar niet inboeten op het uitzicht en de natuurlijke lichtinval? Dan is de geperforeerde visionprint folie precies wat u zoekt. Van buitenaf springt de boodschap in het oog, maar u kan wel ongehinderd van binnen naar buiten blijven kijken.

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie is een zelfklevende pvc-folie die aangebracht wordt op glas. Het eindresultaat ziet eruit als gezandstraald glas, maar kost slechts een fractie daarvan. De zandstraalfolie is kleur- en vormvast gedurende vele jaren en is ook heel gemakkelijk te onderhouden en te verwijderen. Ook deze zandstraalfolie biedt tal van creatieve mogelijkheden voor een bedrukking met logo, afbeeldingen of motieven.

Interesse in belettering?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :