autostickers

Autostickers: reclame die echt rendeert

Autostickers zijn een uitermate rendabele reclameoplossing voor bedrijven. Het bereik van uw reclameboodschap is immers ongelimiteerd.

Een bedrijfswagen met full color folie springt bovendien altijd in het oog en u bepaalt zelf waar dat zal gebeuren. U kan dus naar hartenlust in verschillende regio’s prospecteren en dat zonder al te veel moeite.

Kleefletters of full color?

Enkele jaren geleden was belettering met snijfolie (ook wel kleefletters genoemd) helemaal in. Tegenwoordig is vooral de full color voertuigsticker meer dan ooit aanwezig. Volledige carwraps, enkele stickers, eyecatchers,… alle soorten en maten passeren de revue. Uw logo op de snuit van uw bedrijfswagen, sprekende beelden die uw achterruit opfrissen en uw gegevens en slogan pronkend op de flanken van uw wagen? Zelfs de gekste combinaties zijn mogelijk.

Samen naar een topresultaat

We hebben een bibliotheek met 6000 voertuigen waarop we digitale simulaties van autostickers kunnen plaatsen. Zo kunnen we samen met u bekijken met welk ontwerp uw bedrijf het meest in het oog springt en het digitale ontwerp aanpassen tot u helemaal tevreden bent. We zijn hierbij bovendien niet gelimiteerd door vormen of oplages.

Interesse in stickers?

Vul onderstaande gegevens in en we contacteren u eerstdaags terug.

Stel hier uw vraag*

Uw naam* :

Uw e-mail* :

Woonplaats* :

Telefoon* :